ЮРІЙ БАКАЛОВ – ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР «РУХУ» U-19

 

Директор клубної Академії очолив юніорів «Руху» та поєднуватиме ці дві посади.

 

 

У структурі Академії «Руху» відбулися зміни. Зокрема, команду U-19 очолив директор клубної Академії Юрій Бакалов. 

Першим помічником Юрія Михайловича у тренерському штабі буде Михайло Дячук-Ставицький. Також новому наставнику допомагатимуть Борис та Григорій Баранці. Водночас Кирило Ванюков змінить Андрія Мойсина в якості тренера воротарів.

 

 

Додамо, що юніори «Руху» вийшли з відпустки. Відтак команда вже провела перше тренування під керівництвом нового головного тренера.

Нагадаємо, Юрій Бакалов 14 грудня 2019 року очолив першу команду «Руху». На той момент «жовто-чорні» були лідерами в турнірній таблиці після першого кола в Першій лізі та готувалися до підвищення у класі. Втім через пандемію коронавірусу у 2020 році відновлення сезону відклали до літа, тоді як в червні того ж року через проблеми зі здоров’ям Юрій Михайлович вимушено склав свої повноваження керманича команди. А у січні 2023 року спеціаліст повернувся в «Рух», очоливши клубну Академію. 

 

 

Також в різні роки Юрій Бакалов очолював київський «Арсенал», «Славутич», ФК «Львів», ЛНЗ та юніорів стрийської «Скали». Крім того, наставник попрацював за кордоном – у грузинському «Зугдіді».  

До слова, перший офіційний матч під керівництвом нового головного тренера юніори «Руху» зіграють вдома проти житомирського «Полісся». Базова дата поєдинку – 23 лютого. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини