ЯРОСЛАВ КАРАБІН: «У ПЕРЕРВІ ГОВОРИЛИ ПРО ТЕ, ЩО СЛІД АГРЕСИВНІШЕ ДІЯТИ ПОПЕРЕДУ»

 

Автор голу та асисту в матчі з «Вересом» поділився думками про переможний поєдинок на «Арені Львів».

 

 

«Рух» програвав боротьбу в першій половині матчу і в наших діях не було спортивної агресії. Ми програли також підбір м’яча та проводили мало атак. У перерві нам на цьому наголосили і тренери сказали, що слід агресивніше діяти попереду. Команда так і зробила та перемогла. 

В другому таймі вже футболісти «Руху» першими опинялись на м’ячі та почали краще грати в єдиноборствах. Нам вдалося провести кілька хороших контратак, коли суперник не встигав за нами та не був готовий до такого. 

В першому голі, який забила команда, хлопці добре поборолись у штрафному майданчику і Богдан Слюбик зумів вдало завершити цю атаку. А з Таллесом ми тренуємо різні комбінації і нам вдалось відтворити одну з таких у грі – він має хороший дальній удар, який Таллес всім продемонстрував.

Завжди хочеться забивати незалежно від того, скільки часу ти проводиш на полі. Так, я пропустив кілька матчів через проблеми зі здоров’ям, але кілька тижнів самостійно займався разом з тренером і зараз перебуваю в оптимальних кондиціях. Задоволений, що вдалося здобути позитивний результат. 

Вдячний вболівальникам за підтримку – їхня присутність додає енергії та мотивації. Хочеться нестись в атаку, забивати якомога більше голів та здобувати перемогу, що нам і вдалося


loading...

0 коментарів

    Схожі новини