АНДРІЙ ГАВРЮШОВ: «ЦІ НЕВДАЧІ ЗРОБЛЯТЬ КОМАНДУ СИЛЬНІШОЮ»

 

Старший тренер «Руху» U-16 підсумував фінальні матчі ДЮФЛ, за підсумком яких «жовто-чорні» вибороли бронзові медалі. 

 

 

– Ці невдачі зроблять команду сильнішою. Такий результат у фінальних матчах дуже прикрий, але він також є невід’ємною частиною футболу. У нас було бажання перемогти, але цього виявилось недостатньо. 

На жаль, початок гри проти «Динамо» був дуже невдалим, адже ми пропустили контратаку і наш гравець невдало зіграв у штрафному майданчику, отримавши вилучення, а суперник забив з пенальті. Та навіть в меншості команда добре протистояла супернику. Нам вдавалось будувати хороші атаки, але підвела реалізація – граючи в меншості, не можна нехтувати моментами. 

Везіння також слід заслужити і підсумковий результат вказує на те, що є моменти в нашій грі, які нам не вдавались. Ми розуміємо, над чим нам ще слід працювати. Можливо, мені не вдалось донести до хлопців, що в усіх епізодах слід грати строго та сконцентровано. 

Наші футболісти отримали хороший досвід. Я бачу перспективу у цих хлопцях та вірю, що вони проявлять себе, а тренерський штаб зробить для цього все від себе залежне. Водночас і гравці повинні зробити висновки та адаптовуватись до вимог сучасного футболу. Якщо вони все правильно робитимуть, то гратимуть на високому рівні. Позаду складний сезон: непростий календар, деякі гравці догравали останні матчі з травмами, а дехто взагалі не зміг зіграти у фінальних матчах. Тож попереду у хлопців відпустка та заслужений відпочинок. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини