АНДРІЙ ГАВРЮШОВ: «ШВИДКИЙ ГОЛ ЗНЯВ З КОМАНДИ НАПРУГУ»

 

Старший тренер «Руху» U-16 прокоментував перемогу в першому матчі фіналу чотирьох ДЮФЛУ проти однолітків з ДЮСШ «Рух» (4:0).

 

 

Це був принциповий для нас матч. Обидві команди сповідають філософію «Руху» і функціонують за схожими принципами. Відтак цей поєдинок був важким для команди Академії. Швидкий гол на початку матчу зняв з хлопців цю напругу і вони спіймали свою хвилю. Вдячний гравцям за класну гру та важливу перемогу. 

Взимку ДЮСШ «Рух» переміг нас на Ruh Cup з рахунком 3:0. І я, і команда чудово це пам’ятали. На установці ми про це говорили і йшлося про те, що слід відповісти на це. Тому хлопці були дуже вмотивовані показати свою найкращу гру. Також важливо було не перейти цю межу, щоб гравці не перегоріли ще до матчу, але хлопці витримали цей тиск.

В такому короткочасному турнірі варто пам’ятати про ротацію, щоб зберегти свіжість гравців. Схожий формат турніру був нещодавно в Італії і футболісти чудово впорались з тими навантаженнями. Ввечері хлопці пройдуть відновлювальне заняття, а завтра ми визначимо, хто краще готовий до наступного матчу.   


loading...

0 коментарів

    Схожі новини