АНДРІЙ КІТЕЛА: «ПРИЄМНО ЗДОБУТИ ПЕРШУ ПЕРЕМОГУ В СЕЗОНІ»

 

Післяматчевий коментар автора дублю у ворота «Скали 1911».

 

 

– Стартові 30 хвилин в першому таймі матчу зі «Скалою 1911» були чи не найкращими для «Руху-2» на початку цього сезону. Приємно здобути першу перемогу і продемонструвати хорошу гру. 

Нам вдалося виконати майже все, що ми хотіли, адже команда детально розібрала суперника, вивчивши сильні та слабкі сторони «Скали 1911». «Рух-2» забив швидкий гол, а потім в середині тайму закріпив свою перевагу та далі спокійно контролював гру. 

Це мій перший офіційний матч, коли я грав не у захисті, а на позиції флангового  нападника. Було трішки незвично діяти на цій позиції, але з часом я освоївся. Якщо тренерський штаб бачить мене на цій позиції, то значить я віддаватиму всі сили, аби якісно зіграти, принести команді користь та виконати установку тренерів. 

В епізоді з першим голом я зробив те, що має робити кожен фланговий нападник – замкнути дальню стійку. Костянтин Квас мене побачив, дякую йому за хорошу передачу, після якої мені залишилось лише підставити ногу. А коли призначили пенальті, то я взяв на себе ініціативу зробити цей удар. В попередній грі пенальті реалізував Олексій Товарницький, а цього разу мені захотілось пробити одинадцятиметровий, адже я сам родом зі Стрия і було бажання забити ще один гол вдома. Партнери не сперечались і дали мені пробити пенальті. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини