АНДРІЙ СТОЛЯРЧУК: «РЕЗУЛЬТАТ МАТЧУ НЕ ВІДОБРАЖАЄ ТЕ, ЩО БУЛО НА ПОЛІ»

 

Коментар півзахисника «жовто-чорних» про товариську гру з «Шахтарем». 

 

 

– Це була хороша гра проти непростого суперника. Таким командам, як «Шахтар», завжди цікаво протистояти, бо вони і самі грають у футбол, і дають грати опоненту. Сьогодні ми продемонстрували швидкий та комбінаційний футбол, тому шкода і неприємно, що рахунок взагалі не по грі. Нас підвела реалізація і в деяких моментах не вистачило концентрації в обороні.

Завданням «Руху» на цей матч було грати у своєму звичному стилі і демонструвати на полі те, що ми відпрацьовуємо на тренуваннях – пресинг, швидкий перехід з оборони в атаку, контратаки та нашу комбінаційну гру. Нам багато чого вдалось у матчі проти «Шахтаря» і результат матчу не відображає те, що було на полі. 

Сьогодні не зіграли деякі наші футболісти, які представляють національні збірні. Ми дивимось їхні матчі та вболіваємо за них. Зараз команда продовжує готуватись до УПЛ і наша наступна гра – проти «Вересу». Підготовка проходитиме у звичному режимі, як і до інших суперників. Ми налаштовуємось на цей матч та будемо заряджені на позитивний для нас результат.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини