АНТОНІ БАЛСЕКА – МЕНЕДЖЕР З МІЖНАРОДНИХ ЗВ’ЯЗКІВ ФК «РУХ»

 

Еквадорський фахівець відтепер буде займатись просуванням бренду «жовто-чорних» за кордоном.

 

 

Також до обов’язків Антоні Балсеки входитимуть пошук міжнародних партнерів, налагодження ділових стосунків з футбольними клубами та академіями Європи та Латинської Америки. Крім того, спеціаліст сприятиме пошуку нових можливостей для професійного зростання вихованців Академії завдяки програмам обміну кадрами та участі наших дитячо-юнацьких команд у міжнародних турнірах.

Моя робота буде зосереджена на пошуках нових можливостей для клубу на міжнародній арені, встановленні комерційних відносин з футбольними клубами та академіями Європи і Латинської Америки. Важливою складовою також є професійний розвиток наших вихованців і для цього ми плануємо запровадити програми обміну гравцями. Крім того, планується збільшити присутність «Руху» на міжнародних турнірах у різних вікових категоріях.

За чотири роки роботи в клубі я добре ознайомився з потенціалом нашої Академії та впевнений, що ці програми дадуть чудові результати. Ми також можемо залучати іноземні таланти, адже в Латинській Америці чимало гравців, які не отримують шансів через відсутність інфраструктури та можливостей для росту. Водночас у «Руху» є потужна клубна база і це може привабити молодь з інших країн.

Хоча зараз молоді іноземні футболісти вагаються приїжджати в країну через війну, я впевнений, що перемога України близька, і невдовзі країна знову стане перспективною та привабливою для талантів з Латинської Америки та Європи.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини