БФ «РУХ У МАЙБУТНЄ» ДОЛУЧИВСЯ ДО ПРОВЕДЕННЯ БЛАГОДІЙНОГО ТУРНІРУ «КУБОК ГЕРОЇВ»

 

Благодійний фонд «Рух у майбутнє» спільно зі Львівською ОВА та 7-м Карпатським прикордонним загоном організували благодійний турнір – «Кубок Героїв». У День захисників та захисниць України там змагались шість команд, які складались з військових, поліцейських та медиків. Крім того, у кожному колективі виступали зіркові футболісти: Юрій Паньків, Валерій Федорчук, Микола Морозюк, Володимир Єзерський, Василь Сачко, Тарас Михалик, Михайло Кополовець та інші.

«ФК «Рух» постійно долучається до допомоги військовим і один з таких способів – проведення благодійних турнірів та аукціонів, щоб зібрати кошти для потреб ЗСУ.  Військові, які зіграли у цьому турнірі, кайфують від цього процесу. Вони люблять футбол і це їхня віддушина. Для нас було важливо, щоб хлопці позмагалися, перезавантажились та отримали позитивні емоції. Також важливо зібрати кошти для закриття потреб наших захисників та захисниць. Кожен цивільний зараз повинен робити все від себе залежне, щоб допомагати українським військовим. Футбол може об’єднувати людей і спонукати людей донатити», – зазначив виконавчий директор БФ «Рух у майбутнє» Олег Шпур.

 

 

Шість команд були поділені на дві групи й зіграли там по два матчі, за підсумками яких визначилося, хто гратиме за 1-2, 3-4 та 5-6 місця. Зазначимо, що турнір проходив за правилами медіафутболу. 

 «Чудово, що є можливість організовувати такий турнір – він проходить вже вдруге. Головна наша мета – збір коштів на потреби воїнів. Минулого року нам це вдалось і я впевнений, що нам це вдасться знову. Людям потрібні позитивні емоції, а футбол – гра, яку люблять всі незважаючи на те, на якому рівні ти граєш, адже коли ти виходиш на поле, то ніхто не хоче програвати. Є спортивний інтерес, емоції, на полі відбувається справжня «заруба». Ми разом грали, їли, спілкувались й це був класно проведений час. «Рух» завжди долучається до таких благодійних ініціатив і тішить, що ми можемо допомогти нашим військовим», – сказав спортивний директор ДЮСШ «Рух» Валерій Федорчук.

 

 

Після проведення групового етапу змагань всі присутні мали змогу почастуватись смачними стравами та оглянути виставку зброї. Також у перерві для глядачів виступили представники кінологічної служби, які показали, як працюють їхні чотирилапі партнери. 

 

 

Щодо турніру, то 3-тє місце у «Кубку Героїв» посіла команда 7-го Карпатського прикордонного загону. У фіналі ж зустрілися 6-ий Волинський та 3-ій Луганський прикордонні загони в матчі з командою Головного управління нацполіції у Львівській області. Основний час поєдинку закінчився з рахунком 2:2, а в серії прикордонники були точнішими за поліцейських. 

«Це був дуже емоційний та цікавий день. Хлопців на турнірі підтримували вболівальники, поранені побратими. Незважаючи на результати матчів цей день був переможний для всіх учасників турніру. Такі змагання важливі для того, щоб всі ми могли об’єднатися – як військові, так і цивільні. Чудово, що разом з тим нам вдалося допомогти українським захисникам та захисницям. Я вдячний організаторам турніру за добре проведену роботу. Другий рік поспіль багато людей долучаються до збору коштів і це велика допомога військовим», – розповів заступник начальника Західного управління з персоналу ДПСУ Костянтин Койда. 

 

 

«Тут була чудова атмосфера і багато позитивних емоцій. Це цікавий турнір і кожна з команд змагалася за перемогу, але перш за все у цей день переміг спорт. Цей турнір відбувається вдруге, але команда Головного управління нацполіції у Львівській області брала участь у ньому вперше. Думаю, ми виступили гідно – завоювали «срібло». Тепер є стимул грати далі у таких турнірах, адже хочеться здобути й перше місце», – зазначив начальник управління кадрового забезпечення ГУНП Львівщини Роман Онисик. 

Після церемонії нагородження команд відбувся благодійний аукціон, кошти з якого перерахують на закупівлю дронів та реабілітацію поранених військових. Ціллю був збір 3 мільйонів гривень, але вдалося зібрати 4 мільйони гривень на потреби захисників. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини