ЧЕТВЕРО «РУХІВЦІВ» ЗІГРАЛИ ЗА ЗБІРНУ УКРАЇНИ U-21 В МАТЧІ ПРОТИ НІМЕЧЧИНИ

 

«Синьо-жовті» поступились з рахунком 0:2, втім, за збірну дебютували Теслюк, Квасниця і Слюбик, а Роман провів черговий матч за молодіжку.

 

 

У п’ятницю, 8 вересня, збірна України U-21 зустрілася у спарингу з однолітками з Німеччини у Саарбрюкені на «Людвігспаркштадіон». У стартовому складі за молодіжку дебютував нападник «Руху» Денис Теслюк. Також у стартову одинадцятку потрапив захисник «жовто-чорних» Віталій Роман – для нього це була третя гра у складі збірної України U-21. Крім того, у другому таймі на полі з’явилися нападник «Руху» Ілля Квасниця та захисник львівської команди Богдан Слюбик – обидва гравці також дебютували за молодіжку.

Роман, Теслюк і Квасниця відіграли по 45 хвилин, тоді як Слюбик провів на полі півгодини. Результативними діями «рухівці» не відзначились, а збірна України програла німцям з рахунком 0:2.

Тепер на молодіжку «синьо-жовтих» чекає гра відбору на Євро-2025 проти Північної Ірландії, яка відбудеться 12 вересня у Словаччині, на полі Національного тренувального центру Попрада. Стартовий свисток пролунає о 19:30.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини