ЧОМУ МИ ОБИРАЄМО УПЛ ТБ ЗАМІСТЬ МЕГОГО ТБ?

Офіційна позиція футбольного клубу «Рух» щодо проекту УПЛ ТБ.
 


Наполеон Бонапарт увійшов у світову історію не лише як легендарний полководець, а й як талановитий правитель і військовий менеджер. Він залишив по собі величезний спадок не тільки у військовій справі та науці, але й став творцем геніальних військових та життєвих істин, перевірених часом, які стали дороговказами і життєвим кредо для багатьох поколінь. 

Одна з таких істин актуальна нині не лише для Української держави та нашого народу, які самовіддано борються за свою землю проти окупанта. «Народ, який не бажає годувати власну армію, невдовзі годуватиме чужу»! Дещо перефразована цитата Наполеона як ніколи актуальна і для нашої рідної і старої-доброї УПЛ - «клуб, який своїми ресурсами фінансує продукт, який в результаті створює додану вартість для конкурентів і сторонніх осіб, приречений на те, щоб постійно ходити з протягнутою рукою». 

ФК «Рух», який тривалий час послідовно відстоює ідею обʼєднання усіх клубів УПЛ і створення УПЛ ТБ в інтересах усіх клубів-учасників проекту, прийняв рішення не брати участь у фінансуванні нашим клубом приватного бізнес-проекту Мегого. Частина клубів УПЛ вирішила йти далі у колаборації з медіа-сервісом. На умовах повного фінансування виробництва власних матчів і всіх інших витрат, повʼязаних з розміщенням готового продукту на ОТТ-платформі Мегого. 

Ми пропонували і навіть благали клуби створити власну компанію під назвою УПЛ ТБ і самим створювати та розвивати власний продукт. Не віддаючи цю унікальну можливість у треті руки. Заради обʼєднання клубів ми навіть були готові з власних коштів і ресурсів профінансувати продакшн матчів усіх клубів-учасників УПЛ ТБ. Також готові були інвестувати кошти у розвиток виробничих потужностей та засобів дистрибуції продукту. Але клуби вирішили піти шляхом найменшого спротиву, віддавши проект на відкуп заангажованим менеджерам стороннього приватного бізнес-проекту і тим, хто біля них «присусідився». Не маємо на меті більше тратити свій час, зусилля та ресурси для того, аби переконувати клуби в правильності шляху, обраного і визначеного робочою групою клубів УПЛ зі створення УПЛ ТБ.

Ми не збираємось робити жодних демаршів чи скандальних виходів з проекту. Хоча деякі діячі нас і намагаються до цього підштовхнути, спровокувати та позбутись. Ми будемо в цьому проекті до кінця, щоб своїми діями і вчинками довести клубам, що вони зробили помилковий вибір, довірившись і піддавшись на приманку талановитих «професіоналів». Ми будемо й далі послідовно йти шляхом, який напрацювала робоча група клубів УПЛ зі створення УПЛ ТБ і слідувати розробленій нею концепції. Щоб не порушувати гармонію та ідилію, яка нині воцарилась між деякими клубами, Лігою і Мегого, ми вирішили відійти убік і почати рухатись паралельним курсом. Ми будемо всіма доступними нам засобами і методами створювати та розвивати продукт під назвою УПЛ ТБ. Навіть усвідомлюючи, що на цьому етапі можливо доведеться діяти самим. Вже створено ютуб-канал УПЛ ТБ, на якому будуть транслюватись усі домашні матчі ФК «Рух», буде запропоновано глядачам і різноманітний супровідний контент. Будемо старатись підняти на найвищий рівень стандарт зйомки і показу продукту. Також проведемо переговори зі всіма зацікавленими телеканалами і платформами, які мають бажання розмістити у себе даний продукт. Вважаємо, що лише власним прикладом і власним успішним кейсом та шляхом, а не «потоком шумних і галасливих фраз», ми зможемо переконати опонентів і тих, хто сумніваються. Вкотре наголошуємо і підтверджуємо, що ФК «Рух»  жодним чином не претендує на монопольне чи якесь особливе становище у цьому проекті. Будь-який клуб УПЛ, який зараз чи з часом виявить бажання приєднатись до нашої спільної ідеї, буде прийнятий у проект на абсолютно паритетних засадах та рівноправних умовах. Ласкаво просимо!

Цим зверненням ми стверджуємо незаперечне: ФК «Рух» залишається у проекті УПЛ ТБ, залишається його ідейним прихильником і послідовником. На жаль, змушені констатувати, що з проекту УПЛ ТБ станом на сьогодні вийшли 12 клубів УПЛ і стали під знамена проекту Мегого ТБ. Дуже сподіваємось, що ці клуби найближчим часом усвідомлять той рівень маніпуляцій та обману, за допомогою яких їх втягнули в проект імені Мегого. І повернуться лицем до ідеї створення УПЛ ТБ, яка нещодавно вперше в історії УПЛ змогла обʼєднати 13 клубів. 

Який шлях і концепт будуть успішними і правильними, покаже лише час. А найобʼєктивнішу оцінку, як завжди, дадуть вболівальники, глядачі, а також фінансові результати. 

Насамкінець, хочемо звернутись до усіх власників клубів УПЛ. Шановні господарі вітчизняних футбольних клубів! Допоки головним у діяльності найнятих вами менеджерів клубів та Ліги буде бажання нічого не ускладнювати, щоб не було проблем, щоб не дай Боже, з кимось не зіпсувати стосунки, йти шляхом найменшого спротиву і найменших проблем, доти ви будете з власної кишені дотувати збиткові підприємства під назвою «футбольний клуб». Ми досі не можемо зрозуміти, як Мегого, зробивши найгіршу (фінансово і концептуально) пропозицію клубам і, обвівши їх навколо пальця, здобув їх лояльність, гроші, телеправа і продукт. Не надавши жодних цифр (навіть приблизних і прогнозованих), не взявши на себе жодних, навіть найменших, фінансових зобовʼязань. І якщо в попередні періоди діяльності УПЛ вам усім редакційну політику контенту, коментаторів, експертів, що, як і коли показувати, диктували ті, хто платили гроші принаймні за виробництво, то тепер це все будуть робити вже за ваші власні гроші. І це ми називаємо апогеєм невігластва та маніпуляції. 

«Військо баранів, на чолі з левом, завжди отримає перемогу над військом левів, на чолі з бараном». Ще одна легендарна фраза французького полководця, яка красномовно описує ситуацію, що склалась нині в УПЛ. Тільки у нашому випадку військо левів прямо чи опосередковано очолили, не побоїмось цього визначення, шакали. 

Нинішні явні і приховані поводирі і бенефіціари проекту «Мегого ТБ» в колаборації з клубами УПЛ – це вся та ж стара гвардія так званих менеджерів, яка вже багато років системно «прикурює і підобідує» на українському футболі. Як то кажуть, на манежі одні й ті ж! Ми говоримо про це відверто і будемо й надалі доносити до власників клубів та футбольної громадськості всі «імена, паролі, явки», доки не викорінимо цих ділків і пиявок на тілі українського футболу. 

Успіхів нам усім на шляху розвитку українського футболу!


loading...

6 коментарів

  • Г

    Геннадій

    26 липня 2023 р., 22:37

    Продовжуємо вчергове винаходити велосипед. Дайте чітку відповідь: де дивитись"Рух" "Зоря"??? В ютубі УПЛ ТБ немає. До чого простим вболівальникам цілі філософські трактати про УПЛ ТБ? Конкретно де та як дивитись матчі "Руху"?

  • В

    Володимир

    26 липня 2023 р., 18:11

    За сайт погоджуюсь ще минулого року писав на пошту клубу, що нереально важко читати на жовтому фоні. Але проігнорили звернення.

  • I

    Ihor

    26 липня 2023 р., 15:18

    Кабаше, зробимо вигляд, що лайками ми обмінялись!

  • М

    Микола

    26 липня 2023 р., 14:18

    На Zik будете "продвигаться и двигаться вперёд", с экспертом и ведущим Остапом Дроздовым

  • К

    Кабаш

    26 липня 2023 р., 14:15

    Ігоре, повністю згоден! Як тут лайк на коментар ставити?

Схожі новини