ДЕНИС КОЛЧИН: «ХЛОПЦІ ВИТРИМАЛИ УДАР, НЕ ОПУСТИЛИ РУКИ ТА ЗДОБУЛИ ПОЗИТИВНИЙ РЕЗУЛЬТАТ»

 

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував вольову перемогу над «Олександрією» (4:2).

 

 

Ми ще не знайшли необхідного балансу, щоб наша гра в захисті відповідала рівню гри нашої атаки. Така нестабільність характерна юнакам. Здається, що протягом матчу нам все вдається, але трапляються прикрі помилки, які ускладнюють нам життя. Через це є нестабільна поведінка команди під час самого матчу, але це не лише наша проблема, а загальна тенденція гри юнацьких команд.

Шкода, що «Рух» пропустив цих два необов’язкових голи, які виникли фактично з нічого. Водночас тішить, що хлопці витримали цей удар, не опустили руки та здобули позитивний результат. Наші футболісти вірять в те, що їм говорить тренерський штаб і намагаються реалізувати це на полі. У цих гравців є характер і вони намагаються боротись з обставинами, які часом бувають проти них. 

Іван Денисов великий молодець та зробив те, що має робити нападник у кожній грі. Він багато працює на тренуваннях, постійно має моменти в матчах, а тепер потрібно грати стабільніше та реалізовувати свої нагоди. Якщо Іван це зробить, то він чи не в кожному матчі забиватиме по 4 голи. 

Але не слід відокремлювати Денисова від команди, адже інші хлопці також працювали на те, щоб він забив ці голи та мав гольові моменти. Ми тренуємо як гру в перехідних фазах, так і стандарти, і сьогодні це дало свої плоди. Це вимоги, які повинні виконувати гравці нашого клубу – грати за принципами футболу, які демонструє перша команда. Важливо швидко та правильно реагувати на те, що відбувається на полі і сьогодні нам це вдалось.  

Зараз у команди буде два вихідних дні, після чого хлопці пройдуть відновлювальний цикл й готуватимуться до наступних матчів. Попереду в нас важлива гра проти сильного суперника – дербі з «Карпатами» U-19. Під час міжнародної паузи команда зіграє один, а може й два спаринги. Нам є над чим працювати, адже в нас багато роботи на тренуваннях і хочеться прибрати зі своєї гри ці прикрі помилки. Хочеться бачити від команди кращого балансу та стабільності. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини