ДЕНИС КОЛЧИН: «КЛУБНА АКАДЕМІЯ ПРАЦЮЄ ДУЖЕ ПЛІДНО І ЦИМ ГРАВЦЯМ ПОТРІБНО ДОПОМОГТИ ПРОГРЕСУВАТИ»

 

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував перші тренування юніорів «жовто-чорних» після виходу з відпустки та головні зміни в складі команди. 

 

 

«Рух» U-19 розпочав підготовку до нового сезону і наша основа – гравці 2007 року народження. Тоді як майже всі старші хлопці, зокрема 2006 року народження, крім Назарія Мікляша та Маркіяна Бакуса, перейшли в «Рух-2». Також деякі гравці поповнили першу команду. Далі тренери та керівництво клубу визначатимуть подальшу долю цих футболістів. 

У нашому складі зараз найкращі випускники Академії «Руху» 2007 року народження. Також з нами зараз працюють четверо гравців цієї вікової категорії з ДЮСШ «Рух». Вони вже тренувались з командою U-19 наприкінці минулого сезону, тож ми знаємо на що ці хлопці здатні. Згодом до нас приєднаються й гравці 2008 року народження, але це станеться після завершення фінальної частини змагань в ДЮФЛУ. Хлопці відпочинуть, а після цього найкращі гравці з «Руху» U-16 почнуть тренуватись з «Рухом» U-19. Клубна Академія працює дуже плідно і є багато талановитих футболістів. Нам потрібно дати їм шанс та допомогти прогресувати і розвиватись. 

 

 

Наразі рано оцінювати кондиції гравців, які вийшли з відпустки та розпочали підготовку до сезону, бо вони ще повинні увійти в ігровий ритм. За два тижні до початку тренувань хлопці отримали індивідуальні програми із завданнями, аби набрати хорошу форму. Вони відповідально підійшли до справи та виконували всю необхідну роботу. Перші тренування вже продемонстрували, що у наших футболістів хороший настрій. Хлопці паралельно проходять передсезонні тести, щоб визначити їхній поточний стан. Тепер потрібно закласти фундамент фізичної, тактичної, технічної та психологічної підготовки на весь майбутній сезон. 

Збори є дуже важливим етапом підготовки до матчів чемпіонату. Змагання стартуватимуть 2 серпня, тож до того часу потрібно виконати великий обсяг роботи. У нас заплановано 7 спарингів і в них хлопці матимуть шанс проявити себе, а також набрати форму до перших офіційних матчів. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини