ДЕНИС КОЛЧИН: «КОМАНДА ПРОВЕЛА ДВА РІЗНИХ ТАЙМИ І ДО ХЛОПЦІВ Є ЗАПИТАННЯ»

 

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував перемогу над «Чорноморцем» U-19. 

 

 

– Команда провела два абсолютно різних тайми. Думаю, хлопцям не вистачає впевненості у собі і те, що вони так зіграли у другому таймі зумовлено результатом першої половини гри. На них тиснув результат і футболісти провели дуже невдалий другий тайм: програли багато єдиноборств, помилялися у простих ситуаціях. Це проблема не у фізичних кондиціях, а саме у психології гравців – нестача досвіду та впевненості у собі.

Ми багато працюємо над стандартами, адже в сучасному футболі це дуже важливий ігровий елемент. Ці голи зі стандартів – результат нашої роботи на тренуваннях. Загалом у першому таймі «Рух» U-19 створив багато моментів та домінував над суперником. Але друга половина гри показала, що нам є що покращувати і на що ми маємо звернути увагу. Добре, що команда перемогла, але залишається ще багато питань щодо нашої гри.

Попереду заключний тур в якому «Рух» U-19 зіграє з «Динамо» U-19 і це такий поєдинок, на який хлопців не треба додатково налаштовувати. Нам протистоятиме якісний суперник і ми повинні у цьому матчі показати свою найкращу гру в сезоні. У розпалі чемпіонська гонка і кияни будуть серйозно вмотивовані на гру із нами, але «Рух» U-19 дасть бій «Динамо» U-19.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини