ДЕНИС КОЛЧИН: «В ДРУГОМУ ТАЙМІ МИ БУЛИ КРАЩИМИ ЗА СУПЕРНИКА, АЛЕ НЕ РЕАЛІЗУВАЛИ СВОЇ МОМЕНТИ»

 

Головний тренер «Руху» U-19 прокоментував поразку від «Колоса» U-19 (1:2). 

 

 

Це була щонайменше нічийна гра, а якщо говорити про моменти, то «Рух» міг й перемагати. В другому таймі команда виглядала краще за суперника: ми переважали «Колос» в плані фізичної готовності та не реалізували свої нагоди. Треба більш майстерно грати в таких епізодах та краще використовувати вільні зони, які дає нам суперник. 

Кожен наш гравець має шанс себе проявити і ті футболісти, які сьогодні вийшли на поле – не виключення. Через дискваліфікацію ми не могли розраховувати на Назарія Мікляша, а Іван Саноцький не зіграв через хворобу. Данило Слива, Артем Угринчук та Мухаммад Джурабаєв зіграли в центрі поля і добре себе показали, епізодично навіть повністю перегравали своїх опонентів. Ми задоволені їхньою грою. 

Можливо, проблема команди також у психології, адже інколи нам не вистачає чогось на полі, щоб мати кращі результати. Хлопці викладаються на повну, якісно працюють в тренувальному процесі, стараються в офіційних матчах, втім трапляються ось такі прикрі поразки. Треба також пам’ятати, що наші футболісти на кілька років молодші за своїх суперників.

Клуб знав на що йде, даючи можливість грати більш юним футболістам, адже ми дивимось на перспективи цих хлопців і даємо їм необхідний досвід. Ми розуміємо, що їм складно і не чекаємо миттєвих результатів та безтурботної гри. Сподіваємось, що хлопці подолають ці складнощі й з часом почнуть перемагати незважаючи ні на що.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини