ДЕНИС ПІДГУРСЬКИЙ: «ПРИЄМНО ВИГРАТИ У «ШТУРМУ», АЛЕ ГОЛОВНЕ НЕ РЕЗУЛЬТАТ, А ВЛАСНА ГРА»

 

Півзахисник «Руху» прокоментував перемогу над чемпіоном Австрії та розповів про підготовку «жовто-чорних» на зборах у Словенії. 

 

 

Хочеться подякувати керівництву «Руху» за чудово організовані збори. В нас дуже хороші суперники і це величезний досвід для кожного з гравців. Цікаво грати з таким опонентом, як «Штурм», а попереду в нас ще матчі з «Хайдуком», «Лутоном», «Осієком» та іншими сильними командами. 

Проти «Штурму» була дуже хороша гра в нашому виконанні і ми побачили як позитивні моменти, так і те, над чим нам ще слід працювати. Так, приємно виграти у чемпіона Австрії, але зараз головне не результат. Насамперед «Рух» концентрується на своїй грі, адже зараз важливо якісно підготуватись до нового сезону. Під час спарингів та тренувань на зборах ми моделюємо різноманітні ігрові ситуації, які можуть бути вже в офіційних матчах. Те, що нам вдається, хочеться перенести вже на поле і в іграх демонструвати свої найкращі якості. 

У матчах з «Кечкеметом» та «Штурмом» суперники інколи змушували нас грати довгими передачами і в деяких епізодах нам вдавалось якісно розіграти такі атаки й в підсумку вони завершувались голами. Також «Рух» багато працює над білдапом, виходом з оборони в атаку. Ми не зупиняємось на досягнутому, а продовжуємо працювати і в нас ще два тижні тренувань на словенських зборах – у команди є час, аби покращити свою гру як в атаці, так і у захисті. Сподіваюсь, «Рух» підійде до старту чемпіонату України у хорошій формі.

Кожних пів року на зборах гравці важко працюють, але всі розуміють, що від цієї підготовки залежать наші кондиції та результати в сезоні. Як команда підготується на зборах, так вона і проведе чемпіонат. Ми яскраво в цьому пересвідчились у минулому сезоні, що підготовка дуже важлива, а тому кожен з гравців намагається працювати зараз на максимум. До цього слід поставитись дуже відповідально.  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини