ДЕНИС ПІДГУРСЬКИЙ: «У НАС БУЛИ ХОРОШІ НАВАНТАЖЕННЯ І МИ ПЛІДНО ПОПРАЦЮВАЛИ»

 

Коментар півзахисника «Руху» про підготовку до гри із «Ворсклою». 

 

 

Під час паузи на матчі збірних команда відпочила. В нас було три вихідних, ми відновились, а згодом повернулись до свого звичного тренувального циклу. В цей період були хороші навантаження, тож ми досить плідно попрацювали.

Звичайно, на тренуванні зменшилася конкуренція, але водночас вихованці Академії отримали шанс показати себе. Тренерський штаб залучав до тренувань з першою командою гравців з команди U-19 та «Руху-2». 

Також приємно, що в загальну групу повернулись Сапуга, Климчук та Плюман. Ми за ними сумували, особливо за Марком та Юрієм, адже це лідери нашої команди. Вони були відсутні досить довгий період і зараз ще помітно, що хлопці лиш починають набирати оптимальні кондиції, але вся команда їх підтримує. Ми задоволенні, що ці гравці повернулись в стрій, бо вони дуже кваліфіковані футболісти та допоможуть «Руху» здобувати позитивний результат. 

Ми вже розібрали як грає «Ворскла». Це хороший суперник, у їхньому складі є як досвідченні, так і молоді та перспективні гравці. Однозначно нам не буде просто, до того ж це ще й виїзна гра. Полтавці збалансовані та грають з повною самовіддачею до останньої хвилини, тож і «Руху» слід грати дуже сконцентровано. «Ворскла» грати у комбінаційний футбол, але також вони вміло використовують довгі передачі за спину, вдало діють між лініями. Щодо пресингу, то полтавці падають в нижній блок і це відрізняється від того, як пресингує «Рух». Вважаю, що це може піти нам на користь. Нам просто треба використовувати свої сильні сторони і це може принести нам результат


loading...

0 коментарів

    Схожі новини