ДЕНИС ШАЙДА: «ДОЛЮ МАТЧУ ВИРІШИЛИ ДВІ НЕПРИПУСТИМИХ ДИТЯЧИХ ПОМИЛКИ»

 

Автор голу у ворота «Колоса» U-19 поділився думками про гру «жовто-чорних» (1:2). 

 

 

«Рух» хотів нав’язати супернику свою гру, діяти агресивно та перемогти. Ми повинні були грати у свій футбол та не підлаштовуватись під опонента, демонструвати те, що від нас вимагає тренерський штаб і що команда робить на тренуваннях. На жаль, сьогодні нам це не вдалось. 

В першому таймі вдалося заробити пенальті та реалізувати його. Звісно, задоволений, що забив у ворота «Колоса», але прикро, бо цей гол не допоміг команді і ми програли. Ні тренери, ні кожен з футболістів незадоволені сьогоднішньою грою. Після перерви ми вийшли на поле розслабленими та розконцентрованими, а долю матчу вирішили дві неприпустимих дитячих помилки, у підсумку, пропустили два голи. 

Юрій Бакалов та інші тренери після матчу поговорили з командою, адже всі ми розуміємо, що поразка від «Колосу» це не той результат, на який розраховував «Рух». Так не можна програвати, адже ми не продемонстрували якісну гру, а гравці, які вийшли на заміну, не змогли підсилити команду. Та ми – один колектив і несемо спільну відповідальність й програли всі разом. Тож слід зробити правильні висновки і добре підготуватись до наступного поєдинку. 

Коли я починав грати за «Рух» U-19, то в команді було багато гравців 2004 та 2005 років народження, які брали на себе ініціативу, підбадьорювали молодших партнерів та допомагали нам адаптуватись у грі з дорослішими суперниками. Тепер я та інші більш досвідчені гравці повинні допомагати ще молодшим футболістам, які роблять свої перші кроки на рівні U-19. Головне зараз не переживати, а вірити у себе, а з часом всі ми наберемось досвіду та демонструватимемо кращі результати. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини