ДІДИК ТА КІТЕЛА – ПРО СПАРИНГ З «ГОРІЦЕЮ»

 

Захисники «жовто-чорних» прокоментували результат матчу зі словенцями та розповіли про роботу «Руху» на зимових зборах.

 

 

Роман ДІДИК, захисник ФК «Рух»: «Матч проти «Горіци» видався непростим. У першому таймі нам не вдалося реалізувати настанови тренерського штабу. В другому таймі ми грали трохи краще й почали виконувати тренерські задачі. 

Загалом можу сказати, що словенцям дещо пощастило. Нам не вдалось забити гол, хоча як мінімум тричі ми мали забивати й мали стовідсоткові моменти. Останнім часом ми багато працюємо над стандартами і в моменті, коли я вдарив повз ворота, то засмутився, бо думаю, що в 9 з 10 аналогічних епізодів на тренуваннях вдалося б забити. 

Приємно, що головний тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса відвідав наші матчі. Така увага мотивує, лиш прикро, що не вдалося перемогти». 

 

 

Андрій КІТЕЛА, захисник ФК «Рух»: «Багато з того, над чим ми працюємо на тренуваннях, нам сьогодні не вдавалось. Поразка це поганий для нас результат. 

Є питання щодо другого голу, адже я та вся команда впевнені у тому, що його не можна було зараховувати через порушення правил – у воротарському майданчику взагалі не можна чіпати голкіпера. Це суддівська помилка. Звісно, арбітри не виграють та не програють матчі, але це рішення також у підсумку вплинуло на результат. Водночас нам не вдалось зіграти у той футбол, який ми хочемо та маємо демонструвати. 

У команді всі гравці дуже добре комунікують, тому ротація складу проходить нормально і кожен розуміє свого партнера на полі. Звісно, є награні комбінації і деякі гравці краще взаємодіють між собою. Також дехто є більш досвідченим – Остап Притула, Роман Дідик, Таллес, Віталій Роман та інші футболісти. Вони разом зіграли багато матчів у Прем’єр-лізі і це відчувається. 

На зборах ми добре попрацювали над фізичною підготовкою та тактичними знаннями, тож будемо готові до наступних матчів в УПЛ. Морально та ментально кожен з гравців також став сильнішими. Всі розуміють, що попереду непростий етап у чемпіонаті України, а ми хочемо якнайкраще зіграти у кожному матчі в другому колі». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини