ДІДИК ТА ПІДГУРСЬКИЙ – ПРО ПЕРШЕ ТРЕНУВАННЯ НА ЗБОРАХ У СЛОВЕНІЇ

 

Гравці «Руху» розповіли, як пройшло перше заняття у Чатежі та поділились очікуваннями від зимових зборів.

 

 

Роман ДІДИК, захисник ФК «Рух»: «Після дороги трішки важко працювалось. Фактично з автобуса ми зразу вийшли на поле. Тож перші тренування були нелегкими. Водночас ноги краще рухаються на трав’яному покритті. Всі ми чекали, коли змінимо синтетичний газон на натуральне поле – це зовсім інші відчуття. 

У Чатежі в нас є всі умови, аби провести якісні збори. Тут хороші поля, комфортний готельний комплекс. Але погода тут дещо інша, ніж у Львові, в Словенії холодніше»

 

 

Денис ПІДГУРСЬКИЙ, півзахисник ФК «Рух»: «Ми задоволені, адже у нас хороші умови для тренувань. Наразі ми провели відносно легке заняття, адже команда лише приїхала у Словенію. Попереду хороші матчі, особисто я б хотів зіграти із «Сараєво». «Рух» U-19 грав проти боснійців у Юнацькій лізі УЄФА, а зараз цікаво помірятись силами першим командам. 

До зборів треба бути готовими і ми робили це спочатку індивідуально вдома, а потім два тижні вже на клубній базі. Кожен з гравців зараз у непоганих кондиціях і ми добре виглядаємо на футбольному полі, це відзначили й у тренерському штабі».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини