ДИНАМО – РУХ. 5 ФАКТІВ ПРО МАТЧ

 

Головні цифри матчу 15-го туру УПЛ, який відбудеться 26 листопада у Києві.

 

 

«Рух» та «Динамо» зіграли між собою в УПЛ 5 матчів: 4 перемоги киян та 1 нічия, м’ячі 11-1. Зокрема, у Києві команди зіграли 2 матчі і в обох випадках перемогло «Динамо» (різниця м’ячів: 6-0).

«Жовто-чорні» можуть забити свій 100-й гол в УПЛ (залишилося ще 2 м’ячі). Водночас «Динамо» може забити 1100-й домашній гол в УПЛ (ще 1 м’яч).

Антирекордна програшна домашня серія «Динамо» в УПЛ триває 2 гри. Крім того, домашня безгольова серія «Динамо» у чемпіонаті триває 180 хвилин. Тоді як рекордна гольова серія «Руху» у гостьових поєдинках в УПЛ триває 6 ігор – за цей період львів’яни забили 16 голів.

Рекордна безнічийна гостьова серія «Руху» у чемпіонаті триває 6 ігор: 5 перемог та поразка. У той же час «жовто-чорні» можуть здобути 10-ту перемогу в УПЛ при Віталію Пономарьову.

«Динамо» проведе свій 10 матч у чемпіонатах України при Олександру Шовковському. А лідер та капітан киян Віталій Буяльський може провести 200-й матч і забити 70-й гол в УПЛ.


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    26 листопада 2023 р., 14:34

    Очікуємо від Руху динамічної самовідданої гри від початку матчу до фінального свистка! Бажаю Роману та Сапузі забити в цьому матчі (бити сильно в дальній під стійку кут)!! Якщо команда покаже такий же фантастичний, як у товариській грі з Шахтарем, пресинг, то все повинно бути добре!!! Хай нам усім щастить!!!

Схожі новини