ФК «РУХ» СТАВ УЧАСНИКОМ МІЖНАРОДНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ УЄФА В ЛІОНІ

 

Делегація футбольного клубу «Рух» взяла участь у престижній футбольній конференції ЕСА (European Club Association) під егідою УЄФА в Ліоні (Франція). Головна тема заходу – механізми розвитку сучасної футбольної академії.

Конференція відбувалася впродовж двох днів – 9-10-го травня в рамках проєкту УЄФА Youth Football Knowledge Exchange. Учасники обговорювали, як знаходити, визначати та розвивати прогрес футбольних академій. Спікерами конференції виступили менеджери та директори топ-клубів Європи. Серед них – представники англійських «Манчестер Сіті», «Ліверпуля» та «Вест Гема», португальської «Бенфіки», іспанських «Валенсії» та «Севільї», італійського «Інтера», данського «Копенгагена», німецького «Айнтрахта» з Франкфурта, а також багатьох інших відомих європейських клубів.

«Жовто-чорних» у Ліоні представляли керівник наукової групи ФК «Рух» (Львів) Валерій Федорчук, директор ДЮСШ «Рух» Олег Шпур, заступник директора ДЮСШ «Рух» Роман Пронь.

Таким чином футбольний клуб «Рух» продовжує розширювати горизонти своєї міжнародної діяльності, налагоджує контакти з провідними європейськими функціонерами та посилює співпрацю з найкращими клубами Європи. Учасники конференції розкрили чимало нових тем, поділилися цікавими нюансами, як покращити роботу футбольних академії та вдосконалити виховання майбутніх футболістів високого рівня.

Олег ШПУР, директор ДЮСШ «Рух»: «Ми з величезним задоволенням слухали виступи крутих спікерів із «Манчестер Сіті», «Ліверпуля», «Ліона» «Валенсії» та інших. А також отримали колосальний досвід, який допоможе нам ще краще розвивати структуру клубу. Крім того, познайомилися та обмінялися контактами з чудовими футбольними спеціалістами з різних клубів Європи. Розповіли нашим колегам про війну в Україні та наголосили, наскільки підтримка Європи та світу для нас важлива».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини