«ГАЛИЦЬКА СВІЖИНА» – ПЛАТИНОВИЙ ПАРТНЕР «РУХУ»

 

Компанія «Галицька Свіжина» стала платиновим партнером ФК «Рух». Угода між сторонами розрахована на рік з опцією продовження. Відтак логотип платинового партнера буде зображено на задній стороні футболок «жовто-чорних» під номером гравців.

 

 

«Хочу привітати всі сторони угоди з укладенням цього нового договору. Наша співпраця є тривалою і зараз вона стає ще відчутнішою: тепер «Галицька Свіжина» – платиновий партнер «Руху». Можливо, колись «Галицька Свіжина» стане титульним партнером «Руху». А зараз хочу побажати клубу успіхів у майбутньому сезоні, аби «Рух» здійснив свою мрію та мрію вболівальників і вийшов у єврокубки. Особливо хочеться, щоб матчі такого рівня повернулись в мирну Україну та відбулись на рідному стадіоні у Львові», –  сказав директор компанії «Галицька Свіжина» Іван Коцінський.

 

 

«Кожне підписання угоди з «Галицькою Свіжиною» є дуже символічним, адже щороку ми продовжуємо нашу співпрацю і спільними зусиллями досягаємо нових успіхів. «Рух» робить це на футбольному полі, а «Галицька Свіжина» – компанія, яка динамічно розвивається та з кожним роком покращує своє становище на ринку. Їхній бренд зростає в ціні, збільшується впізнаваність, з’являється більше клієнтів – це помітно неозброєним оком. 

Нас тішить, що клуб розвивається синхронно зі своїми партнерами. Наша співпраця розвивається планомірно і з кожним роком вона поглиблюється. Зокрема, статус наших відносин з «Галицькою Свіжиною» вже тричі змінювався і з кожним разом він підвищувався. Я чув побажання від наших партнерів і дійсно хотілось би, аби «Рух» здобув право грати у єврокубках та представляв там Україну спільно з «Галицькою Свіжиною», можливо, як і з титульним партнером клубу», – зазначив генеральний директор «Руху» Ігор Дедишин. 

 

 

Довідково: 

Компанія «Галицька Свіжина» працює на ринку понад 10 років та займається виробництвом м’яса, натуральних ковбас, копченостей та кулінарії. Власна ритейл мережа налічує 56 фірмових магазинів та понад 1000 оптових клієнтів. 

«Галицька Свіжина» – одна із найпотужніших м’ясних мереж на заході України. Компанія вже встигла завоювати довіру та прихильність величезної кількості клієнтів завдяки свіжій, натуральній та смачній продукції. Крім того, «Галицька Свіжина» активно допомагає ЗСУ: передає машини на фронт, продукти, пальне, забезпечує військових одягом.

До слова, ФК «Рух» та «Галицька Свіжина» розпочали співпрацю у 2021 році. Раніше компанія була преміум партнером «жовто-чорних», втім відтепер «Галицька Свіжина» – платиновий партнер львівського клубу. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини