ГЕРЕТА ТА ПІДГУРСЬКИЙ – ПРО СПАРИНГ З «БРАВО»

 

Голкіпер «жовто-чорних», якому у день поєдинку виповнилося 20 років, та півзахисник львів’ян, який вивів команду на поле з капітанською пов’язкою, поділились думками про товариський матч із «Браво» (0:3).

 

 

Юрій-Володимир ГЕРЕТА, голкіпер ФК «Рух»: «Це не перший раз, коли у мене гра в мій День народження, таке було і минулого року, і в більш юному  віці. Траплялись навіть випадки, коли я грав кілька матчів у цей день. Вже чотири роки я святкую, перебуваючи з командою на зимових зборах – я навіть звик до цього. 

Мені вдалось зробити яскравий сейв у першому таймі, але загалом від матчу з «Браво» враження негативні, адже «Рух» зіграв не найкращий свій поєдинок. Ми не використали свої моменти, командна гра не була такою, яку «Рух» міг продемонструвати. Втім це також хороший досвід, враховуючи вік гравців, які зіграли у матчі зі словенцями. Кожен з молодих гравців зробить висновки і вже в наступних матчах використає ці знання. Хочеться, аби команда прогресувала і молоді футболісти виходили на новий для себе рівень. 

Можливо, нам не вистачило зібраності, а можливо зіграв фактор досвіду. Ми детально переглянемо цю гру і постараємось зробити так, аби не повторювати ці помилки. Потрібно продовжувати працювати на зборах».

 

 

Денис ПІДГУРСЬКИЙ, півзахисник ФК «Рух»: «Наразі ми не звертаємо увагу на результат. На цьому етапі підготовки команда дивиться на свою гру і в поєдинку з «Браво» нам не все вдавалось. Проте ми зробили висновки після цього матчу і ця гра однозначно піде нам на користь. 

Вік гравців у цьому товариському матчі не був ключовим фактором підсумкового результату. Попри те, що грала молодь, якщо ми вже виступаємо на такому рівні, то маємо відповідати покладеним на нас очікуванням та здобувати результат. Водночас гравці словенської команди більш досвідчені і змогли сьогодні використати це. Крім того, їм більше пощастило. 

У нас важкі збори та тренування, але це – наша робота. Кожен з гравців розуміє, що необхідно докласти зусиль аби стати сильнішими. Попереду у нас буде розбір гри і ми працюватимемо над тим, аби покращити результати». 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини