ГРИГОРІЙ КОЗЛОВСЬКИЙ: «НАША МОЛОДЬ ТА ТРЕНЕРСЬКИЙ ШТАБ ЗАСЛУГОВУЮТЬ НА СЛОВА ПОДЯКИ»

 

Коментар засновника «Руху» після заключного матчу «жовто-чорних» в сезоні. 

 

 

– Сезон завершено! Підібʼємо підсумки та зробимо висновки трішки згодом. Зараз багато емоцій. 

Перш за все хочу подякувати Збройним Силам України за те, що ми мали можливість грати у такий непростий час та дарувати позитивні емоції Вам, наші дорогі вболівальники! 

На жаль, ми зупинилися за крок до мрії. Але наша молодь та тренерський штаб заслуговують на слова подяки – ви грали добре і, найголовніше, ви як гравці та всі ми як клуб дотримувалися правила Fair Play! Так, нам сьогодні боляче, але не соромно! Впевнений ми станемо лише сильнішими. 

Щиро дякую і Вам, наші дорогі вболівальники, за палку підтримку. «Рух» зробить усе можливе, аби в новому сезоні потішити Вас яскравою грою та новими перемогами! Давайте РУХатися разом до нашої мрії!


loading...

3 коментарів

  • С

    Сергій

    27 травня 2024 р., 20:41

    Хочу подякувати пану Григорію Козловському та ФК Рух за гарний, оптимістичний сезон! Перед початком чемпіонату знав, що Рух піде вгору і буде, як мінімум в середині турнірної таблиці. Але гра команди показала, що можна розраховувати і на більше. Скалкою в серці болить ця поразка від Динамо. Знаю, що з першим туром нового чемпіонату цей біль пройде. Актуальним залишається питання креативного нападаючого, та лівого центрального захисника. Слюсар не тягне на цій позиції. Вірю, що наступний чемпіонат буде для нас з медалями! Хай щастить!!!

  • Р

    Роман

    27 травня 2024 р., 13:11

    Дякую РУХ у всім рухівцям та Президенту Руху і його команді. Ви супер, не зупиняється, РУХавйтеся далі. Ми підтримуємо вас. Україна понад усе

  • С

    Соронович Ігор

    26 травня 2024 р., 09:50

    "Буде св'ято і на вашій вулиці" Миру і перемоги !!! СЛАВА ЗСУ!!!

Схожі новини