ІГОР ДУЦЬ ЗІГРАВ 100-Й МАТЧ ЗА КОМАНДИ «РУХУ»

 

Досвідчений оборонець «жовто-чорних» відзначився голом за «Рух-2» у своєму ювілейному матчі.

 

 

Захисник Ігор Дуць зіграв свій 100-й матч у командах «Руху» – 93 за першу команду та 7 за «Рух-2». Водночас у ювілейній грі проти «Кременя-2» Дуць відзначився першим голом після повернення у стан «жовто-чорних». У коментарі медіацентру «Руху» ювіляр львівського клубу прокоментував  перемогу над командою з Полтавщини та поділився емоціями від свого досягнення.

Команда серйозно підходить до кожного суперника і ми з відповідним настроєм налаштовувались на цю гру. Наш суперник – молоді та агресивні хлопці, які якісно грають у футбол. Нам був потрібен швидкий гол і коли нам вдалось забити, наша гра дещо погіршилась. Можливо, команда розслабилась, пропустили кілька небезпечних контратак. На щастя, ми стримали цей натиск і в другому таймі виглядали краще за суперника. Вони почали грати довгими передачами, а ми якісно втікали в контратаки, але треба було швидше забивати гол і зняти напругу, адже матч був непростим.

 

 

Мені дуже приємно, що перед грою мені сказали, що це буде моя 100-та гра за команди «Руху». Ще й вдалось забити, то емоції неймовірні, тому радий з цього приводу. Міг відзначитись і в попередніх матчах, моменти були, але десь воротар рятував, десь не вистачало точності. Ми награємо стандарти, ще є над чим працювати, але з часом ми додамо у цьому компоненті і все буде добре.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини