ІЛЛЯ КВАСНИЦЯ – НАЙКРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ «РУХУ» У 2023 РОЦІ ЗА ВЕРСІЄЮ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ

 

Нападник «жовто-чорних» набрав 55% голосів й переміг в опитуванні Юрія Климчука та Богдана Слюбика.

 

 

Вболівальники обрали Іллю Квасницю найкращим гравцем «Руху» у 2023 році. Так, у фінальному етапі голосування 20-річний нападник набрав 55% голосів та переміг в опитуванні Богдана Слюбика (32%) та Юрія Климчука (13%).

У коментарі клубному медіацентру Ілля Квасниця подякував фанатам за підтримку та поділився враженнями від першого тренування команди у 2024 році. 

 

 

Дуже приємно, що вболівальники «жовто-чорних» обрали мене найкращим гравцем у 2023 році. Я вдячний їм за підтримку. Не очікував, що так станеться. Це довіра з боку фанатів і приємно, що вони так оцінили мою гру. 

Ми всі дуже скучили за футболом і це було помітно на першому тренуванні. Команда одразу ж повністю включилась у підготовчий процес і всі працюємо з повною самовіддачею. Зараз кожен з нас постарається якнайшвидше набрати оптимальну форму на зборах, аби добре підготуватись до продовження сезону. 

Перше тренування було таким, що ми втягувались і поступово повертались до роботи. Було дещо холодно, але гравцям дали ігрові вправи й ми також пограли у футбол, тож ніхто не замерз. Далі на нас чекає важка фізична та тактична підготовка.   

 

 

Нагадаємо, Ілля Квасниця в першому повноцінному сезоні на дорослому рівні вже відіграв 17 матчів в УПЛ і наразі він є найрезультативнішим гравцем «жовто-чорних». Зокрема, в активі форварда 10 результативних дій (5 голів та 5 асистів). Крім того, Ілля Квасниця є найдорожчим «рухівцем» і його ціна за версією Transfermarkt – 1 мільйон 200 тисяч євро.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини