ІЛЛЯ КВАСНИЦЯ: «З КОЖНИМ РАЗОМ АТМОСФЕРА У ЗБІРНІЙ ВСЕ КРАЩЕ І КРАЩЕ»

 

Нападник «Руху» проаналізував останні у цьому році матчі збірної України U-21 та зробив короткий підсумок проміжних виступів збірної, а також поділився думками про майбутній матч з «Динамо».

 

 

У молодіжної збірної України чудовий настрій, бо ми виграли 5 матчів відбору на Євро з 5. Звісно, це були непрості ігри. В матчі проти Азербайджану, наприклад, суперник весь поєдинок оборонявся – ми навіть не мали змоги втекти у контратаку, бо атакували лише позиційно. Тоді як перед цим Україна зіграла проти Люксембургу і якраз вони намагались атакувати та старались накривати нас. Відтак з’являлися зони, чим наша збірна і скористалась. 

Гра за збірну України U-21 – цікавий досвід. Ці кілька місяців пройшли для нас дуже добре. Багато гравців вперше зіграли за збірну у цій віковій категорії. Ми представляємо різні клуби, але вже звикли, що ми – один колектив у національній команді. Ми вже пройшли 3 збори, зіграли 5 матчів і з кожним разом атмосфера у збірній все краще і краще. 

Зараз я та мої одноклубники зі збірної України U-21 повернулись у «Рух» і готуємось до матчу з «Динамо». Гра проти такого суперника є додатковою мотивацією. На «Динамо», як і на «Шахтар», потрібно правильно налаштуватись і ми хочемо змусити суперника грати у звичний для нас футбол. Ми не відсиджуватимемось в обороні, а постараємось показати свої найкращі якості. Втім «Рух» серйозно ставиться до киян і це буде цікавий матч.

 

Фото: УАФ


loading...

0 коментарів

    Схожі новини