INTERLIGA. ПЕРЕМОГИ НАД ПРАЗЬКОЮ «СПАРТОЮ» ТА ВРОЦЛАВСЬКИМ «ШЛЬОНСКОМ»

Виховані Академії «Руху» 2010-го та 2011-го років народження провели матчі 6-го туру міжнародного чемпіонату Interliga, які відбулись у Празі. 
 


Команда АФ «Рух» U-13 здобула дві упевнені перемоги над однолітками з празької «Спарти» і вроцлавським «Шльонском». У першій грі проти чехів підопічні Олега Легана здолали суперника з рахунком 4:2. Перший забитий м'яч у активі Федушка. За кілька хвилин дубль оформив Гордєєв, а крапку в матчі поставив Дзюринець. 

Проти «Шльонска» (Вроцлав) протистояння для «рухівців» видалось менш результативним, але, найголовніше, теж переможним. «Жовто-чорні» двічі розписались у воротах поляків: забивали Гордєєв та Федушко. 

Менш успішним цей вікенд був для команди АФ «Рух» U-12, яка до цього туру йшла без очкових втрат у чемпіонаті. «Жовто-чорні» у першій грі проти свого головного конкурента чеської «Спарти» у напруженій боротьбі поступилися з рахунком 2:3. За львів’ян забивали Грицюк та Черномор. Схоже, такий результат добряче деморалізував юних футболістів, тож у наступній грі зі «Шльонском», одним із найближчих переслідувачів «жовто-чорних», це далося взнаки. У підсумку, поразка 1:5. Гол престижу у свій актив записав Бормотов. 

7-ий тур міжнародного чемпіонату Interliga відбудеться в Будапешті. Суперниками «рухівців» стануть будапештський «Гонвед» та «Вісла» із Кракова. 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини