INTERLIGA. «РУХІВЦІ» СТАРТУВАЛИ З ПЕРЕМОГ НАД «ЗАГЛЕМБЄ» ТА «БАНІКОМ»

 

Вихованці Академії «жовто-чорних» здобули 3 перемоги у 4 матчах з польськими та чеськими однолітками.

 

 

Команди «Руху» U-12 та U-13 стартували на міжнародному чемпіонаті Interliga. «Жовто-чорні» розпочали захист титулу чемпіонів, який вони вибороли у попередньому сезоні. Перші матчі львів’яни зіграли проти юнаків із польського «Заглембє» та чеського «Баніка».

Так, вихованці Академії «Руху» 2012 року народження здобули дві розгромних перемоги. Спочатку підопічні Олега Легана забили 8 голів у ворота «Заглембє» U-13 із Сосновця (за львів’ян забивали Берун, Оліярник, Підгайний та Котловенко, а Снурніков та Алексенко відзначилися дублями). Тоді як в матчі з остравським «Баніком» U-13 «жовто-чорні» перемогли з рахунком 9:1 (дубль на рахунку Беруна, один гол чехи забили у свої ворота, а також у цій грі забивали Прокопенко, Оліярник, Корнелюк, Котловенко, Михалюк та Ракущинець).

Водночас вихованці Академії «Руху» 2013 року народження розпочали змагання з впевненої перемоги над «Заглембє» U-12 із рахунком 5:2 (Чень та Біців оформили по дублю, а ще один гол забив Готь). А в матчі з «Баніком» U-12 підопічні Андрія Шибка зазнали поразки з рахунком 1:2 (голом за «жовто-чорних» відзначився Готь). 

 

 

У підсумку, 3 перемоги у 4 матчах та яскравий старт «рухівців» на міжнародному чемпіонаті Interliga. Наступні матчі «жовто-чорні» зіграють проти «Збройовки» (Брно, Чехія) та «Шльонська» (Вроцлав, Польща). Базова дата цих матчів 16-20 жовтня. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини