INTERLIGA. ТРИ ПЕРЕМОГИ «РУХІВЦІВ» У МАТЧАХ ЗІ «ЗБРОЙОВКОЮ» ТА «ШЛЬОНСЬКОМ»

 

«Жовто-чорні» забили 22 голи в чотирьох матчах з чеськими та польськими суперниками. 

 

 

У 2-му турі міжнародного чемпіонату Interliga вихованці Академії «Руху» зустрілися з чеською «Збройовкою» та польським «Шльонськом». Зокрема, у чотирьох матчах львів’яни здобули три перемоги. 

«Рух» U-12 (гравці 2013 року народження) розгромив «Збройовку» із Брно з рахунком 5:1 (голами відзначились Герасимчук, Чень, Галан, Біців та Тесовський). Але в іншому матчі «жовто-чорні» поступились одноліткам з вроцлавського «Шльонська» – 2:4 (за львів’ян забивали Ракович та Ічанський). 

Тоді як «Рух» U-13 (гравці 2012 року народження) забив аж 10 голів у ворота «Збройовки» й не пропустив жодного (відзначилися Алексенко, Снурніков, Ракущинець, Фенинець та Жадаєв, Максимчук оформив дубль, а Берун – хет-трик). Тоді як зі «Шльонськом» львів’яни влаштували справжню гольову перестрілку – перемога «жовто-чорних» з рахунком 5:3 (дубль на рахунку Підгайного, решту голів забили Алексенко, Фенинець та Данилевський).

 

 

Додамо, що у 3-му турі міжнародного чемпіонату Interliga «рухівці» зіграють з чеським «Вітковіце» та польською «Віслою» із Кракова. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини