INTERLIGA. ВИХОВАНЦІ АКАДЕМІЇ «РУХУ» ВИГРАЛИ ФІНАЛ ЧОТИРЬОХ

 

«Жовто-чорні» в категоріях U-12 та U-13 у фінальних поєдинках виявилися сильнішими за угорський «Гонвед», польський «Ґурнік» та австрійську «Аустрію» і виграли міжнародний чемпіонат. 

 

 

Вихованці Академії «Руху» зіграли у матчах фіналу чотирьох, в яких визначався переможець престижного міжнародного чемпіонату Interliga. Вирішальні матчі пройшли у чеській Остраві. 

Так, «Рух» U-13 виграв з рахунком 2:1 в угорського «Гонведа» U-13, з аналогічним рахунком поступився польському «Ґурніку» U-13 із «Забже», а також з рахунком 2:1 «жовто-чорні» виграли у віденської «Аустрії» U-13.

 

 

Водночас «Рух» U-12 з рахунком 4:2 переміг «Гонведа» та з рахунком 2:0 – «Ґурнік». Тоді як «Аустрії» львів’яни поступились з рахунком 0:1.

 

 

Загалом у шести матчах вихованці Академії «Руху» здобули 4 перемоги (різниця м’ячів 11-7). Набравши 12 очок у спільному заліку, «жовто-чорні» стали тріумфаторами міжнародних змагань. 

Нагадаємо, раніше у груповій стадії чемпіонату «рухівці» були сильнішими за польські «Заглембе», «Шльонск», «Віслу», а також чеські «Спарту» та «Банік».


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    12 травня 2024 р., 19:28

    Молодці!!!

Схожі новини