INTERLIGA. ВПЕВНЕНІ ПЕРЕМОГИ «РУХІВЦІВ» НАД «БАНІКОМ» ТА «ЗАГЛЕМБЄ»

 

«Жовто-чорні» у категоріях U-12 та U-13 у 3-му турі міжнародного чемпіонату Interliga здобули 4 переконливих перемоги над чеськими та польськими суперниками.

 

 

Вихованці Академії «Руху» зіграли у 3-му турі міжнародного чемпіонату Interliga. Суперниками «жовто-чорних» стали «Банік» з Острави та «Заглембє» зі Сосновця. 

Зокрема, «жовто-чорні» у категорії U-13 (2011 рік народження) розгромили «Банік» з рахунком 4:0, голами відзначились Розін та Грицюк, а Якимчук оформив дубль. Також Якимчук двічі забив у ворота однолітків із «Заглембє», ще один гол на рахунку Гуля – впевнена перемога «Руху» 3:0.

Тоді як юнаки «жовто-чорних» з команди U-12 (2012 рік народження) здобули дві розгромних перемоги. Так, «рухівці» завдяки голам Беруна, Алексенка та дублю Ляховського з рахунком 4:0 перемогли «Заглембє». А в іншому поєдинку львів’яни забили 6 голів у ворота «Баніка». Відзначились Бурбан, Ляховський, Берун та Підгайний, ще два м’ячі забив Жадаєв, а «Рух» переміг з рахунком 6:1.

 

 

У підсумку, 4 яскраві перемоги «рухівців» із загальним рахунком 17:1 в іграх з однолітками з Чехії та Польщі. Найкращим бомбардиром у 3-му турі в складі «жовто-чорних» став Якимчук, який у двох матчах забив 4 голи за команду U-13.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини