INTERLIGA. ВПЕВНЕНІ ПЕРЕМОГИ «РУХІВЦІВ» НАД «СПАРТОЮ» ТА «ШЛЬОНСЬКОМ»

 

Гравці команд «жовто-чорних» у категоріях U-12 та U-13 у 2-му турі міжнародного чемпіонату Interliga здобули 3 перемоги та одного разу зіграли внічию.

 

 

Вихованці Академії «Руху» зіграли у 2-му турі міжнародного чемпіонату Interliga. Суперниками «жовто-чорних» стали празька «Спарта» та вроцлавський «Шльонськ». 

Так, юніори з команди U-12 (2012 рік народження) розгромили «Спарту» з рахунком 6:0. За львів’ян відзначились Ляховський та Жадаєв, а Берун та Котловенко оформили по дублю. Тоді як «Шльонськ» «рухівці» перемогли з рахунком 2:1 – Берун знову відзначився дублем. 

Водночас вихованці Академії «Руху» з команди U-13 (2011 рік народження) зіграли внічию 2:2 зі «Спартою». Голи у ворота чехів забили Чудо та Горін. А в другому матчі «жовто-чорні» здолали «Шльонськ» 2:1. Полякам забивали Бормотов та Пустовіт.

 

 

У підсумку, 3 перемоги та 1 нічия у 4 матчах, в яких «рухівці» забили 12 голів та пропустили 4 м'ячі в іграх з однолітками з Чехії та Польщі. Найкращим бомбардиром у 2-му турі в складі «жовто-чорних» став Берун, який у двох матчах забив 4 голи за команду U-12.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини