ІВАН ДЕНИСОВ: «ВСІ НАШІ ГОЛИ – РЕЗУЛЬТАТ РОБОТИ НА ТРЕНУВАННЯХ»

 

Післяматчевий коментар автора покеру у ворота «Олександрії» U-19.

 

 

Команда здобула важливу вольову перемогу. Ми повели в рахунку, але пропустили двічі. Нам вдалося перебороти самих себе та проявити характер. Всі хлопці підтримали один одного і забили два голи ще до перерви. Думаю, ми поставили крапку в матчі, коли на старті другого тайму забили четвертий гол. 

Всі наші голи – результат роботи на тренуваннях. Це і награні комбінації, і робота на стандартах, і дії в пресингу. Якщо говорити саме про стандарти, то останнім часом ми багато працюємо над цим ігровим компонентом і тішить, що один з голів вдалося забити саме таким чином. 

Великий вплив на мою гру мають тренери Академії «Руху». Це і Богдан Єсип, який тренував мене до переходу на юніорський рівень, і Олег Кононихін, і, звісно, весь тренерський штаб «Руху» U-19. Вони довіряють мені, я відчуваю цю підтримку і хочу віддячити їм результативними діями. 

У нас було два невдалих попередніх матчі проти «Динамо» U-19 та «Колоса» U-19. Це були прикрі поразки, після яких було важко зібратись, але ми це змогли. Важливо, що «Рух» здобув таку перемогу перед іншим серйозним матчем – дербі з «Карпатами». Думаю, ця перемога над «Олександрією» U-19 додасть нам впевненості у собі, адже зараз ми готуватимемось до наступної гри з позитивним настроєм. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини