ІВАН ФЕДИК: «МИ ГОТУВАЛИСЯ ДО СЕРЙОЗНОЇ ГРИ»

 

Головний тренер «Руху-2» прокоментував четверту поспіль перемогу «жовто-чорних».

 

 

Ми готувались до серйозної гри, адже жодному попередньому супернику «Реал Фарми» не було легко грати проти одеситів. Ця команда організовано діє в обороні, тож важко забивати голи у їхні ворота. Для нас було важливо забити швидкий гол. Це сталось не так швидко, як нам хотілось, але на старті другого тайму «Рух-2» подвоїв перевагу та довів гру до перемоги, хлопці – молодці.  

«Реал Фарма» грала у відкритіший футбол, ніж в попередніх матчах. Їхні футболісти високо розташовувались, добре оборонялись в середній зоні. Раніше одесити грали нижче, тож під час першого тайму «Руху-2» довелося перебудовувати свою гру. 

В першому таймі ми зробили заміну, адже хотіли наситити центр поля. Вийшов ще один нападник, який діяв ближче до центральної зони. Максим Музичук забив гол, тому можна сказати, що заміна спрацювала. Цей забитий м’яч – його заслуга, адже він зробив те, що повинен робити форвард. 

Команда не має часу на відпочинок. Вже у понеділок в нас тренування. Попереду у «Руху-2» виїзна гра з «Самбором-Нивою-2», тож всі наші думки тепер сконцентровані на цьому матчі. 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини