КАРАБІН ТА РОМАН – ПРО МАЙБУТНІЙ МАТЧ З «ДИНАМО»

 

Гравці «Руху» розповіли про підготовку до заключного матчу в сезоні. 

 

 

Ярослав КАРАБІН, нападник ФК «Рух»: «Вся команда зараз має хороший настрій. Ми задоволені результатом попереднього матчу. Тепер у нас попереду завершальна гра в сезоні, своєрідний фінал. Кожен гравець «Руху» віддасть на полі всі сили, аби здобути необхідний для команди результат. 

Про «Динамо» не потрібно багато говорити, адже це команда, про яку всім все відомо. Це один із лідерів українського футболу. Нам слід бути максимально сконцентрованими під час гри з киянами».

 

 

Віталій РОМАН, захисник ФК «Рух»: «Динамо» – це сильна команда, яка гратиме у якісний футбол незалежно від того, в якому складі вийде на поле. Ми не звертаємо уваги на те, що, можливо, будуть відсутні лідери киян, адже в їхній команді достатньо класних гравців. «Динамо» завжди бореться за найвищі місця в чемпіонаті й в цьому сезоні інтрига також трималась до останніх турів. 

Зараз ми з хорошим настроєм готуємось до суботньої гри з «Динамо». Завжди приємно перемагати і здобуті три очки в матчі з «Чорноморцем» додали нам позитиву в тренувальний процес. Водночас «Рух» з усією відповідальністю готується до майбутнього поєдинку і ми викладемось на повну, аби здобути позитивний результат»


loading...

0 коментарів

    Схожі новини