КЛУБ ПРИВІТАВ ЮРІЯ КЛИМЧУКА ІЗ 100-М МАТЧЕМ ЗА «РУХ»

 

Нападнику «жовто-чорних» подарували символічну футболку та картину.

 

 

Матч проти ковалівського «Колоса» став 100-м для Юрія Климчука за «Рух». У цих іграх нападник відзначився 39-ма голами та віддав 13 асистів.

Після тренування напередодні матчу четвертого раунду Кубка України зі стрийською «Скалою» «жовто-чорна» сім'я привітала ювіляра. Зокрема, засновник «Руху» Григорій Козловський та головний тренер Віталій Пономарьов подарували Юрію Климчуку символічну футболку та картину.

«Мені дуже приємно, я вдячний команді, керівництву, тренерам за підтримку та привітання. Ці 5 років пройшли дуже швидко. І я дуже радий, що саме з цими хлопцями я зіграв 100 матчів. Легендою клубу себе ще не відчуваю. Мабуть, це відчуття прийде, коли закінчуватиму кар’єру десь у 40 років. А зараз у нас попереду ще багато ігор та завдань, які ми маємо виконати», – сказав Юрій Климчук.

 

 

У свою чергу засновник «Руху» Григорій Козловський пригадав, як Юрій Климчук опинився у клубі та розповів про своє ставлення до цього гравця.

«Хочу привітати Юрія з цим ювілеєм. Цей гравець – на 90% є продуктом футбольного клубу «Рух». Він тут виріс і став серйозним футболістом. Я пам’ятаю, як його привіз у 2018 році Леонід Кучук. Він мене переконав, що це дуже сильний футболіст. А тепер Юрій – справжня зірка. Це один з найсильніших нападаючих в УПЛ і я чекаю на той момент, коли на нього звернуть увагу тренери національної збірної і Климчук отримає свій виклик. Він заслужив це своєю працею. Юра – велика особистість, але найголовніше – він чудова та порядна людина. Я щиро радий, що такий футболіст грає за наш клуб», – наголосив Григорій Козловський. 

 

 

Нагадаємо, Климчук дебютував за «Рух» 23 березня 2019 року у матчі Першої ліги проти «Балкан» (мінімальна домашня перемога львів’ян з рахунком 1:0). Тоді як перший гол за «Рух» нападник забив у ворота «Металіста 1925» в матчі Першої ліги 5 травня 2019 року. В УПЛ найкращим показником Климчука було 9 забитих м’ячів та 4 асисти в 27 іграх у сезоні 2022/23. Водночас у кампанії 2023/24 форвард вже забив 3 м'ячі та віддав 2 гольових передачі в перших чотирьох турах УПЛ.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини