КОСТЯНТИН КВАС ТА МАКСИМ БОЙКО – ПРО ПЕРЕМОГУ НАД «ПРОБОЄМ»

 

Післяматчевий коментар гравців «Руху-2» та авторів голів у ворота НК «Пробій».

 

 

Костянтин КВАС, гравець «Руху-2»: «Нам було важко, адже падав рясний дощ і поле дуже затопило. Воно було в’язким і грати на ньому було непросто. Втім наша команда показала характер та здобула заслужену перемогу. 

Такі комбінації, які були в епізоді з моїм голом та голом Андрія Кітели, ми награємо на тренуваннях. Швидкі атаки – філософія «Руху». Команда повинна швидко переходити з оборони в атаку, якісно грати з м’ячем, нам необхідно використовувати свої моменти на контратаках. 

Після гри головний тренер відзначив наш характер і сказав, що ми показали себе справжніми мужиками та подякував кожному з нас за гру. Приємно здобути перемогу в такому непростому матчі й треба продовжити демонструвати такі результати»

 

 

Максим БОЙКО, гравець «Руху-2»: «Коли я виходив на поле, то тренери дали мені установку грати в опорній зоні в парі з Денисом Хмельовським. Я мав підбирати всі м’ячі, боротись й так і вдалося відзначитись. Водночас коли виходив на заміну то відчував, що зможу забити гол. Всі дуже раді цій перемозі. Матч був непростим, адже на полі було більше боротьби, ніж власне гри. 

Можливо, на старті сезону в нас були не зовсім вдалі результати, адже ми звикали до того, в якому складі граємо, до нового тренерського штабу. Але тренери внесли свої корективи, футболісти зігрались і зараз ми демонструємо набагато кращі результати. Не хочеться зупинятись на цих трьох перемогах поспіль, а хочеться перемагати й надалі».  


loading...

0 коментарів

    Схожі новини