КВАСНИЦЯ ТА ТЕСЛЮК – ПРО ЕМОЦІЇ ВІД ДЕБЮТУ ЗА ЗБІРНУ УКРАЇНИ U-21

 

Нападники «Руху» дебютували за молодіжку у спарингу проти Німеччини. Крім того, Квасниця зіграв проти Північної Ірландії у відборі на Євро-2025, а команда перемогла завдяки голу іншого «рухівця» – Віталія Романа.

 

 

Денис ТЕСЛЮК, гравець ФК «Рух» та збірної України U-21: «Було неочікувано вийти в старті проти Німеччини. Навіть за день до гри ми не знали, який буде склад. Лише на установці перед матчем тренер сказав, що я вийду в основі. Для мене це був хвилюючий момент і хотілось якнайкраще себе проявити. 

Атмосфера на стадіоні була неймовірною. Я ще ніколи не грав при майже заповнених трибунах. Водночас на арені було багато українців, які проживають в Німеччині, і вони прийшли підтримати нас. Увесь матч ми це відчували і чули їхні різні кричалки та пісні. І це мотивувало, адже дуже хотілось зіграти для вболівальників і подарувати їм позитивні емоції. 

Загалом було дуже цікаво попрацювати з іноземним тренером і дізнатись його бачення футболу. Нам показували, яку тактику від нас хочуть бачити, який білд-ап ми маємо вибудовувати, за якою схемою грати. Саме цьому ми приділяли більше уваги, ніж фізичним навантаженням. Це хороший досвід і хочеться повернутись в збірну. Тепер потрібно докласти зусиль і довести тренерському штабу, що я заслуговую на виклик у команду».

 

 

Ілля КВАСНИЦЯ, гравець ФК «Рух» та збірної України U-21: «Відчуваю приємні емоції, адже це перший виклик у збірну України U-21. Перший матч був товариським, проти Німеччини, але це була цікава гра. А з Північною Ірландією я намагався бути максимально корисним та допомогти збірній, адже нам потрібна була перемога, аби вдало розпочати відбірковий цикл. 

Дуже радий, що мій одноклубник Віталій Роман забив гол. Після цього ми робили все, аби зберегти переможний результат, і нам це вдалось. Це позитивний для нас результат. Хочеться докласти всіх зусиль, аби отримати новий виклик і знову зіграти за збірну».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини