МАКСИМ МУЗИЧУК: «МИ ПОВИННІ БУЛИ ГРАТИ ВПЕВНЕНІШЕ ТА ВИГРАВАТИ З БІЛЬШИМ РАХУНКОМ»

 

Післяматчевий коментар автора переможного голу у ворота «Ревери 1908».

 

 

Емоції не зовсім позитивні, адже ми повинні були грати впевненіше та вигравати у «Ревери 1908» з більшим рахунком. В першому таймі «Рух-2» зіграв не найкращим чином, була певна розконцентрація в наших діях. 

У перерві тренери сказали, що потрібно дотискати цього суперника і здобувати перемогу. Тож в другому таймі команда показала хороший настрій на гру, виконувала тренерські установки і тому перемогла.

Наприкінці матчу ми мали грати краще. Схожа ситуація була в матчі з «Ужгородом» і тоді «Рух-2» впустив перемогу. Будемо розбирати, чому ця історія ледь не повторилась і постараємось зробити так, щоб такого більше не було. Не можна так розслаблятись, ведучи у рахунку, адже це нівелює всі попередні зусилля команди. 

В епізоді з забитим голом я відгукнувся на передачу від Мілана Михальчука: на ближній штанзі головою замкнув подачу. Міг забивати й більше, але не пощастило. Загалом я міг зіграти й краще у цьому матчі. Водночас я вдячний тренерам за довіру і те, що отримав свій ігровий час. Постараюсь й надалі приносити користь команді та допомагати їй боротись за перемоги.

Попасти у фінальну частину чемпіонату може кожна команда з нашої групи. Попереду в нас гра з «Пробоєм» і ми налаштовуємось на те, щоб здобути позитивний результат у цьому матчі.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини