МАРКУ САПУЗІ ВРУЧИЛИ НАГОРОДУ НАЙКРАЩОГО ГРАВЦЯ «РУХУ» МИНУЛОГО РОКУ

 

За підсумками першої частини сезону вболівальники «жовто-чорних» визнали Марка Сапугу найкращим гравцем 2022-го року.

Перед початком сьогоднішнього заняття на тренувальному зборі в хорватському Умазі спортивний директор «Руху» Володимир Лапіцький вручив півзахиснику команди нагороду від компанії «Фавбет». При цьому він наголосив, що без інших «рухівців», тренерського складу, персоналу, які активно допомагали молодому футболісту, він би не досягнув цього визнання шанувальників клубу.

Володимир ЛАПІЦЬКИЙ, спортивний директор ФК «Рух» (Львів): «Футбол – це командна гра. Я Марка, звичайно, вітаю, тому що своєю роботою він довів, що може бути лідером. Згадайте, рік назад його ще мало хто знав, він був відомий тільки за рахунок свого батька, хорошого футболіста львівських «Карпат». А зараз Марко став гравцем основного складу, хлопці визнали його капітаном команди. Його викликають у молодіжну збірну України, він забиває голи в Прем’єр-лізі. Думаю, що його прогрес помітний для всіх».

Марко САПУГА, півзахисник «Руху», капітан команди: «Хочу подякувати всім уболівальникам, які голосували за мене, своїй сім’ї, всім близьким. І команді також, бо без цих хлопців я би таку нагороду не отримав. Я цього, звичайно, не чекав, але було дуже приємно, коли мене визнали найкращим гравцем. Бо в нашій команді насправді є багато футболістів, які так само заслуговували на цю нагороду. Це для мене вперше в Прем’єр-лізі, буду далі працювати, не зупинятися, щоб отримувати наступні нагороди».


loading...

0 коментарів

    Схожі новини