МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА. ДВІ ПЕРЕМОГИ ВИХОВАНЦІВ АКАДЕМІЇ «РУХУ»

 

«Рух» U-19 в другому турі розгромив червоноградський «Шахтар» з рахунком 6:1, а «Рух-3» стартував на турнірі з яскравої перемоги над березівським «Турбо» – 6:0.

«Рухівці» з перших хвилин почали агресивно атакувати та створили кілька моментів, але до влучного удару справа не дійшла. Втім на 14-ій хвилині Горло після серії рикошетів обробив м’яч та потужно пробив нижній ближній кут, відкривши рахунок у матчі. Згодом небезпечно здалеку пробивав Мікляш, втім м’яч пролетів над поперечиною. А на 25-ій хвилині Джурабаєв розкішним пасом п’ятою переправив м’яч на Сливу – Данило блискучим обвідним ударом поклав м’яч у кут воріт та подвоїв перевагу львів’ян. «Шахтар» відповів дальнім пострілом, втім гравець червоноградців не влучив у ворота. Та на 41-ій хвилині «рухівці» обікрали захисників суперника, а Слива холоднокровно реалізував свій момент, оформивши дубль. Проте за дві хвилини Клименко невдало вийшов з воріт – його помилкою скористався Гаврик, відігравши один м’яч.

 

 

Другий тайм розпочався із забитого м’яча: Штокал здійснив красивий дальній постріл – 4:1. Згодом Себро опинився на самоті у карному майданчику, але влучив у голкіпера та не реалізував свій момент. Тоді як Поповський свою нагоду використав і забив п’ятий гол «жовто-чорних». Наприкінці матчу Богун міг забивати гол – «Шахтар» знову врятував воротар. А на 90-ій хвилині масну крапку потужним дальнім ударом поставив Бойко.

У підсумку, розгромна перемога з рахунком 6:1. В заключному турі підопічні Юрія Бакалова зіграють з «Феніксом» із Підмонастиря. 

 

 

Меморіал Ернеста Юста. Груповий етап. Другий тур. «Рух» U-19 (Львів) – «Шахтар» (Червоноград) 6:1 (3:1).

27 січня 2024. Винники, НТБ «Рух»

Голи: Горло, 15, Слива, 25, 41, Штокал, 47, Поповський, 65, Бойко, 90 – Гаврик, 43

«Рух» U-19: Клименко (Харечко, 46), Поповський (Лапко, 65), Турко (Герега, 46), Шандра, Залипка (Цюрпалевич, 30), Мікляш (Бойко, 46), Угринчук (Штокал, 46), Джурабаєв (Богун, 46), Слива (Коваль, 46), Бондар (Шайда, 46), Горло (Себро, 46)

 

 

Водночас свої виступи на Меморіалі Ернеста Юста розпочали юніори «жовто-чорних», які представляють команду «Рух-3». Зокрема, «жовто-чорні» зіграли з березівським «Турбо» і цей матч став першим для юнаків категорії U-17 у 2024 році. 

 

 

«Рух-3» домінував на полі протягом всього матчу. Так, на 27-ій хвилині підопічні Богдана Єсипа заробили право на пенальті, який реалізував Артур Муха. А на 36-ій хвилині львів’яни втекли у контратаку та подвоїли перевагу – голом відзначився Мужиловський. В другому таймі Паньківський на 52-ій хвилині пробив здалеку і м’яч після кількох рикошетів опинився у сітці. Згодом на 69-ій хвилині гол забив Гембарський, а Кішко на 73-ій хвилині головою замкнув подачу з флангу. Тоді як на 86-ій хвилині сольний прохід та влучний постріл Дороша поставив крапку у матчі – 6:0. Далі на «Рух-3» очікують матчі з ФК «Олесько» та ФК «Миколаїв». 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини