МИХАЙЛО ДЯЧУК-СТАВИЦЬКИЙ: «СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ СІМ’Ї «РУХУ» ДОСЯГНУЛИ МЕТИ»

Головний тренер «Руху» U-19 Михайло Дячук-Ставицький поділився враженнями від виїзної перемоги над «Чорноморцем» U-19 (2:0), яка принесла «жовто-чорним» другий поспіль тріумф у чемпіонаті серед юнацьких команд УПЛ.

 

 

– Насамперед хочу привітати футбольну сім’ю «Руху», президента клубу, керівництво, футболістів, а також увесь персонал – водіїв, лікарів, дівчат, які нам готують їсти, а також усіх інших. Це наша спільна перемога, тому що наш клуб – це справжня сім’я, я пишаюся тим, що долучився до цього.

Мене зараз переповнюють емоції, я дуже радий, що випала нагода прийти в цю сім’ю, а тим більше – здобути чемпіонство України. Це неперевершені враження – вітаю весь колектив футбольного клубу «Рух» із цим історичним досягненням.

Давно знаю Віталія Юрійовича Пономарьова, він зібрав цю команду ще тоді, коли більшості гравців було років по 7-8. Я тоді теж із ним працював. Величезний внесок зробив він особисто і тренерський штаб. Насамперед заслуга президента клубу та його, адже повірили та надали можливість працювати.

Мені дуже приємно, що ми спільними зусиллями досягнули мети. Однак не варто забувати, що попереду в нас іще одна гра, в якій так само потрібно перемагати. Будемо намагатися це зробити, ми вже поставили рекорд, але його треба постійно покращувати. Таким чином варто зростати професійно – кожному особисто та команді в цілому.

Великий внесок у перемогу зробили всі, проте насамперед відзначу футболістів: це вони творять таку історію на футбольному полі. Я їм сказав слова вдячності, тому що гордий за них. За те, що вони, незважаючи на деякі нюанси, перебороли всі складнощі та з високо піднятою головою вийшли з усіх ситуацій.

Такі чемпіонські ігри, як сьогодні, зазвичай даються в психологічному плані дуже важко. Футболісти усвідомлювали, що потрібно перемагати, це й тиснуло на них, можливо, тому не все виходило. Чемпіонські матчі ніколи не бувають легкими, вони завжди важкі. Дещо виходило на полі, дещо – ні. Тому кожен футболіст повинен робити висновки, мети ми досягнули – а завтра це вже історія. Потрібно далі працювати, допомагати один одному в плані психології, в плані гри.


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    29 травня 2023 р., 01:16

    Вітаю Рух Ю-19 з іторичною перемогою в чемпіонаті України!! Залишився ще один матч з серйозним суперником Олександрією. Бажаю завершити чемпіонат на високій красивій ноті. Треба перемога!!

Схожі новини