НАЙКРАЩИЙ ГРАВЕЦЬ МІСЯЦЯ З АКАДЕМІЇ ПРОВІВ ТРЕНУВАННЯ ІЗ ПЕРШОЮ КОМАНДОЮ «РУХУ»

 

Богдана Левицького з команди Академії U-15 визнали найкращим гравцем жовтня, тож він отримав можливість потренуватись з гравцями основи «жовто-чорних».

 

 

Вболівальники та дирекція Академії «Руху» обрали Богдана Левицького з команди U-15 найкращим вихованцем «жовто-чорних» у жовтні. Нагородою для вихованця «жовто-чорних» стало тренування із першою командою під час підготовки «рухівців» до гри з «Динамо».

 

 

Так, Богдан Левицький відпрацював повне заняття із гравцями основи «Руху». Зі старшими партнерами Богдан розім’явся, а опісля – відіграв ігрові серії та виконував різні завдання. 

«Це особливий для мене день – тренування із першою командою. Хочу подякувати тренерському штабу за можливість оцінити себе на фоні професійних гравців. 

 

 

Перед тренуванням було певне хвилювання, переживав, як усе пройде. У першій команді дуже інтенсивні тренування. У процесі потрібно дуже швидко думати і приймати рішення, не так, як у юнацькому футболі. 

 

 

Команда дуже тепло мене прийняла, особливо Юрій-Володимир Герета та Андрій Кітела. Це спогади на все життя. Партнери дуже сильно підтримують один одного і це відчувається протягом всього тренування», – поділився враженнями Богдан Левицький.  

 

 


loading...

0 коментарів

    Схожі новини