НАЗАР БОНДАР: «ЦІКАВО ГРАТИ ПРОТИ ЄВРОПЕЙСЬКИХ КОМАНД ТА КОМАНД З ІНШИХ КОНТИНЕНТІВ»

 

Нападник «Руху» U-19 прокоментував виступи команди на Viareggio Cup та розповів, чому не вдалося пройти АТФА U-19 на стадії 1/8 фіналу турніру.

 

 

«Рух» мав свої моменти, але не вдалось їх реалізувати. Був період у матчі, коли ми повністю перегравали африканську команду – просто не змогли забити гол. Водночас гравці АТФА виграли у нас силову боротьбу, використали свої габарити та швидше діяли на полі. 

Цікаво грати проти європейських команд та команд з інших континентів. Це величезний досвід, завдяки якому ми станемо ще сильнішими. Граючи проти таких різноманітних суперників можна багато чому навчитись. Дуже тішить, що команда мала можливість зіграти на міжнародному турнірі в Італії. Кожен з нас вдячний Збройним Силам України, що у нас, юнаків, завдяки нашим військовим є можливість грати у футбол та представляти країну на міжнародній арені. 

Так, на Viareggio Cup «Рух» грав молодшим складом і протистояв старшим опонентам. Вони продемонстрували, що на такому рівні є велика кількість боротьби, її більше, ніж в чемпіонаті України серед юніорів. Судді також дають більше грати і це говорить про те, що в кожному епізоді слід догравати до кінця. Водночас ми могли перегравати суперників коли контролювали м’яч, опускали його до низу – тоді «Рух» створював моменти та забивав голи. 

Якщо говорити загалом про період підготовки на зимових зборах, то спершу команда виконала багато бігової роботи, адже акцент був на фізичній готовності гравців. Далі вже більше працювали з м’ячем, але також регулярно працювали у тренажерному залі. А вже у матчах ми награвали різні тактичні моменти. Я вважаю, що «Рух» добре підготувався до другої частини сезону


loading...

0 коментарів

    Схожі новини