ОЛЕГ ФЕДОР В СКЛАДІ ОЛІМПІЙСЬКОЇ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ ТРІУМФУВАВ НА ТУРНІРІ МОРІСА РЕВЛЕЛЛО

 

Півзахисник «Руху» вийшов у стартовому складі та допоміг «синьо-жовтим» у фіналі товариського турніру у Франції перемогти збірну Кот-д’Івуару U-20.

 

 

Олімпійська збірна України зіграла у фіналі Tournoi Maurice Revello у Франції. Там «синьо-жовті» зустрілися зі збірною Кот-д’Івуару U-20.

Півзахисник «Руху» Олег Федор вийшов у стартовому складі збірної України U-23 та відіграв перший тайм. У підсумку, підопічні Руслана Ротаня в основний час поєдинку зіграли 2:2, але були сильнішими за африканську команду в серії пенальті – 5:4. Відтак українці тріумфували на турнірі у Франції. 

Додамо, що за медалі літніх Олімпійських ігор-2024 змагатимуться 16 збірних в період із 24 липня до 9 серпня в семи містах Франції: Парижі, Марселі, Ліоні, Бордо, Сент-Етьєні, Ніцці та Нанті. У змаганнях, згідно з регламентом, можуть взяти участь гравці, які народилися після 1 січня 2001 року. Крім того, кожна команда може внести до заявки із 18-х футболістів трьох, які старші цього віку. Гратимуть команди у традиційному форматі: боротьба в чотирьох групах по чотири команди, по дві найсильніші виходять у плей-оф, потім — чвертьфінали, півфінали, матч за третє місце й фінал (9 серпня у Парижі на стадіоні «Парк де Пренс»). Олімпійська збірна України в групі зіграє проти Аргентини, Марокко та Іраку. Свої матчі «синьо-жовті» проведуть 24, 27 та 30 липня.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини