ОЛЕКСАНДР ГЕРЕГА: «VIAREGGIO CUP БУВ ВАЖЛИВИМ ЕТАПОМ ПІДГОТОВКИ НА ЗИМОВИХ ЗБОРАХ»

 

Захисник «Руху» U-19 поділився думками про поразку в 1/8 фіналу від АТФА U-19 та підсумував період зимової підготовки юніорів «жовто-чорних».

 

 

Перші 20 хвилин поєдинку з нігерійцями «Рух» контролював гру. Тренерський штаб нам говорив на передматчевій установці, що не треба підіймати мʼяч, а слід тримати його внизу. У нас є перевага у швидкості над африканською командою і за рахунок цього ми могли проявити себе. Так і було у дебюті поєдинку, але потім ми дещо почали підсідати, а під кінець першого тайму пропустили гол зі стандарту. 

В другій половині гри «Рух» одразу ж мав хороший момент, аби забити та зрівняти рахунок, але не вийшло. Тоді як наступній атаці ми пропустили. Сказалось те, що в нас молоді гравці у складі і відчувався брак досвіду. Через це були певні проблеми з реалізацією. Саме ці моменти на початку другого тайму і стали вирішальними у матчі з АТФА. Крім того, плей-офф відрізняється від групового етапу, адже це зовсім інший настрій та динаміка гри. Так, в матчі 1/8 фіналу проти нігерійської команди було складніше, адже гра видалася емоційнішою та відчувався більший тиск. 

Viareggio Cup був важливим етапом підготовки на зимових зборах. В Італії ми отримали цікавий досвід, який відрізняється від того, як ми граємо в матчах чемпіонату України. Він допоможе впевненіше почувати себе на футбольному полі, діяти розкутіше. Наша молодь тепер розуміє, в який футбол грають за кордоном. 

Загалом на початку зимових зборів більше уваги приділяли набору фізичної форми. А вже на турнірі в Італії награвали склад, працювали над тактикою. Думаю, що команда буде в оптимальних кондиціях до матчу з «Поліссям» U-19 у п’ятницю. «Рух» налаштований тільки перемагати. Перша частина сезону вийшла для нас не дуже успішною, тож надалі ми повинні вигравати та доводити, що ми діючі чемпіони.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини