П’ЯТЕРО «РУХІВЦІВ» ОТРИМАЛИ ВИКЛИК У МОЛОДІЖНУ ЗБІРНУ УКРАЇНИ

 

«Синьо-жовті» зіграють матчі відбору на Євро-2025 проти Сербії U-21 та Північної Ірландії U-21. 

 

 

Футболісти «Руху» Роман Дідик, Віталій Роман, Олег Федор, Ілля Квасниця та Ігор Краснопір отримали виклик до складу збірної України U-21. Зазначимо, що «Рух» – другий серед клубів за кількістю гравців, делегованих у лави молодіжної збірної. 

«Синьо-жовті» у вересні зіграють два матчі відбору на Євро-2025. Так, 6 вересня о 19:00 підопічні Унаї Мельгоси зустрінуться з Сербією U-21 (номінально домашній матч відбудеться у латвійській Ризі). А 10 вересня молодіжка у Балліміні зіграє поєдинок з Північною Ірландією U-21 – стартовий свисток пролунає о 21:45. 

Додамо, що за путівку на Євро-2025 збірна України U-21 змагається у групі з Англією, Сербією, Північною Ірландією, Азербайджаном та Люксембургом. Наразі «синьо-жовті» після 7 турів (українці зіграли 6 матчів) очолюють турнірну таблицю, маючи у своєму активі 18 очок, претендуючи на пряму кваліфікацію на турнір.

Нагадаємо, Віталій Роман зіграв за збірну України U-21 10 матчів та відзначився одним голом і одним асистом. У свою чергу Ілля Квасниця зіграв за молодіжку 8 поєдинків, у яких забив 2 голи та віддав асист. Роман Дідик за «синьо-жовтих» зіграв у 3 матчах і результативними діями не відзначався. Водночас Ігор Краснопір у рядах молодіжки провів 9 матчів, забивши 2 голи та віддавши асист. Тоді як Олег Федор отримав дебютний виклик у збірну України U-21.


loading...

0 коментарів

    Схожі новини