ПЕРЕМОГА У ПЕРШОМУ СПАРИНГУ НА ЛІТНІХ ЗБОРАХ

 

Голи Дідика і Притули допомогли «Руху» обіграти хмельницьке «Поділля» – 2:1. 

У першому спарингу літнього міжсезоння керманич «Руху» Віталій Пономарьов задіяв практично всіх гравців, які є у нього в обоймі. Відтак матч проти «Поділля» «жовто-чорні» провели двома різними складами – по 45 хвилин. За винятком хіба що Віталія Холода, який зіграв від свистка до свистка. 

Попри фізичні навантаження, у яких перебувають гравці «Руху» на старті тренувальних зборів, команда Віталія Пономарьова запропонувала супернику інтенсивний футбол одразу з перших хвилин зустрічі. Воротам хмельничан загрожував Соломон-Отабон, але м’яч після рикошету від захисників «Поділля» вийшов на кутовий. Вже після подачі зі стандарту на ударній позиції опинився Слюбик, але пробити належним чином захиснику львів’ян так і не вдалось. Згодом Роман з Притулою обігрались у стінку, Віталій наважився на удар з-за меж штрафного, але у ворота не влучив. Мав нагоду забивати Квасниця, але його удар в останню мить заблокував Веремієнко, який у минулому сезоні захищав кольори «Руху». До речі, саме Олег і розпочав контратаку своєї нової команди, яка ледь не завершилась взяттям воріт – вихід 3 в 2 на ворота Ледвія завершився неточним ударом «Поділля».   

Аби зупинити прудконогу атаку господарів, суперники були змушені частенько вдаватись до фолів. Один з таких стандартів завершився результативно: Климчук заробив на собі порушення, Притула швидко розіграв стандарт, Климчук відпасував на Дідика, який замкнув подачу у рамці. А через кілька хвилин «жовто-чорні» подвоїли перевагу: Притула після подачі від Романа вдало пробив головою. Щоправда, перед самісінькою перервою гості таки відкватали один гол, скориставшись обрізкою «Руху» та релізувавши вихід на воротаря – 2:1.   

У другому таймі інша одинадцятка «Руху» була так само націлена на ворота суперника, як і їхні партнери, щоправда, втілити свою ігрову перевагу у забиті голи «жовто-чорним» не вдалось – ударам Мисика, Руніча, Теслюка та Карабіна не вистачило точності. Вдало на останньому рубежі діяв Герета, який виручив команду після удару впритул. Відтак, переможний рахунок першого тайму зберігся до фінального свистка. 2:1 –  «Рух» здобув перемогу над «Поділлям» у першому спарингу на літніх зборах.   

Товариський матч. «Рух» (Львів) – «Поділля» (Хмельницький) 2:1 (2:1)

1 липня 2023 року. Винники, стадіон ім. Б. Маркевича.

Голи: Дідик, 34, Притула, 39 – ГНП, 45

Попередження: Дідик, 38, Карабін, 88

«Рух» (1 тайм): Ледвій, Холод, Роман, Дідик, Слюбик, Едсон, Сагуга, Соломон-Отабор, Притула, Квасниця, Климчук 

«Рух» (2 тайм): Герета, Джеферсон (ГНП, 69), Довгий, Холод, Кітела, Пастух, Руніч, Мисик (Джеферсон, 80), Карабін, Альваренга, Теслюк (Непейпієв, 69)


loading...

1 коментарів

  • Г

    Геннадій

    4 липня 2023 р., 22:42

    А де Таллес?

Схожі новини