ПЕРЕМОЖНИЙ СТАРТ СЕЗОНУ ДЛЯ ЮНІОРІВ «РУХУ»

 

Діючі чемпіони України завдяки голу Холода обіграли луганську «Зорю».

У новий сезон юніори «Руху» крокують оновленою командою. Зокрема, у дебютному матчі чемпіонату з перших хвилин на полі з’явився новачок Ілля Поповський, який нещодавно приєднався до «Руху». Статус чемпіонів зобов’язував нове покоління вихованців Академії грати першим номером. «Жовто-чорні» одразу захопили ініціативу, проте реальну нагоду вийти вперед створили лише всередині першого тайму. Квас наважився на удар з-за меж штрафного, кіпер відбив перед собою, але Панченко з вигідної позиції не влучив у рамку. Через мить Касарда потужно пробив здалеку, проте м’яч пролетів у лічених сантиметрах від стійки. А наприкінці першого тайму Кітела спробував перекинути стінку зі штрафного, однак пробив над поперечкою. 

По перерві був змушений вступати у гру Герета. Рудницький виграв боротьбу корпусом на фланзі у Гереги, увійшов до штрафного і пробив у дальній кут – кіпер юніорів «Руху» зреагував на удар. Господарі продовжували й надалі шукати ключі до воріт суперника, але оборона «Зорі» діяла дуже організовано. Зрештою, вона таки дала збій на 74-ій хвилині, коли Касарда обіграв захисників, відпасував на Столярчука, а той одним дотиком вивів Холода на побачення з кіпером «Зорі». Центральний оборонець юніорів «Руху», який опинився на вістрі цієї атаки, завершив епізод результативно. Після забитого голу команда Михайла Дячука-Ставицького заграла розкутіше, зокрема, свою нагоду відзначитись мав Штокал, проте до фінального свистка рахунок так і не змінився. У підсумку, 1:0 – мінімальна перемога юніорів «Руху» у першому матчі сезону. Безпрограшна серія «жовто-чорних» у юнацькому чемпіонаті збільшилось до 42 матчів.    

 

 

 

Чемпіонат юнацьких команд УПЛ. 1 тур. «Рух» (Львів) U-19 – «Зоря» (Луганськ) U-19 1:0 (0:0)

28 липня 2023 року. Винники, стадіон імені Б. Маркевича

Гол: Холод, 74

Попередження: Касарда, 76, Кітела, 82, Герега, 89

«Рух» U-19: Герета, Поповський, Холод, Герега, Кітела, Бойко, Квас, Столярчук, Русяк (Боцьків, 62), Касарда (Штокал, 80), Панченко (Шайда, 66).   


loading...

1 коментарів

  • С

    Сергій

    28 липня 2023 р., 21:19

    Вітаю з перемогою! Гра команди залишила подвійне враження. Склалось враження що ми вирішила вигравати на класі і ледве не втратили очки. Стандартів було дуже багато! Реалізація - 0!! Мало били з відстані 20м. Слабо зіграв Кітела. Квас вже другий сезон грає як для нападаючого - сором'язливо. Сподобався Поповський. Бажаю в наступних матчах діяти в штрафній більш рішуче і сміливо!!!

Схожі новини